Antena Căutare

Iluzie optică virală! Găsește zmeul din imagine în cel mult 7 secunde. Doar cei cu ochi de vultur reușesc. Unde se află obiectul

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală după ce numeroase persoane au încercat să descopere unde se află zmeul roșu din imagine. Privește atent și încearcă să îți dai seama care este răspunsul corect.

imagine cu numeroase obiecte intr-un desen de tip doodle Galerie
O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Shutterstock

Un desen complex, ce conține numeroase elemente ce au legătură cu vacanța și călătoriile, s-a transformat peste noapte într-o iluzie optică de senzație. Provocarea constă în găsirea zmeului din imagine, însă se pare că doar cei cu privire extrem de ageră reușesc să facă asta.

O imagine cu un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Găsește unde se află zmeul roșu, de fapt

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate diferite elemente ce au legătură cu vacanța și călătoriile.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șapca din imagine? Nu e ascunsă, dar puțini o văd. Unde se află, de fapt

Tot ce ai de făcut este să privești atent imaginea și să încerci să descoperi unde se află zmeul roșu, de fapt. Dacă reușești să faci asta în cel mult 7 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie și poți spune despre tine faptul că ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat. Dacă nu ai reușit, atunci încearcă să continui să cauți zmeul roșu din poză.

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că zmeul e colorat în roșu, așa că urmărește doar elementele ce au această culoare în poză. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea din stânga sus. Șapca se află în josul imaginii în parte din stânga, lângă ochi, carte și telezivor. Ca să descoperi răspunsul și mai rapid poți urmări imaginile din galeria foto de mai sus.

Cei care au găsit zmeul roșu în mai puțin de 7 secunde se pot mândri cu faptul că au un simț al observației de invidiat.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență! Spune ce animal vezi în imagine și află dacă ai abilități de lider... Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x