Antena Căutare

Iluzie optică virală! Găsești câinele din pădure în 9 secunde? Iată răspunsul

O imagine cu un câine aflat într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la poză și să încerci să descoperi animalul, în mai puțin de 9 secunde.

imagine cu un barbat la costum care foloseste o lupa ca sa caute ceva Galerie
O imagine cu un câine în pădure s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Uneori, natura poate să fie extrem de surprinzătoare și jocul de umbre poate transforma o fotografie aparent banală într-o iluzie optică de senzație. Este și cazul fotografiei de mai sus, în care se ascunde un câine într-o pădure. Tot ce ai de făcut este să te uiți cu multă atenție la fiecare detaliu și să încerci să îți dai seama unde se află acesta, de fapt. Cei care reușesc să afle răspunsul în mai puțin de 9 secunde pot fi siguri că stau excelent la capitolul observație.

Imaginea unui câine aflat într-o pădure a devenit o iluzie optică virală. Găsește răspunsul în mai puțin de 9 secunde

Atunci când privești poza de mai sus ai putea să fii tentat să crezi că este vorba doar despre un peisaj de toamnă într-o pădure, în care se văd numeroși copaci și un covor de frunze uscate așternut pe pământ. Totuși, oricât de greu ar părea de crezut, această poză ascunde și un secret: un câine se poate observa în cadru.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul

Tot ce ai de făcut este să te uiți foarte atent la fotografie și să încerci să descoperi animalul în mai puțin de 9 secunde. Mulți au încercat, însă doar cei cu privire ageră au reușit să vadă unde este câinele, de fapt.

Iluziile optice nu sunt doar simple provocări, ci au puterea de-a dezvolta simțul observației și simțul analitic, contribuind astfel la dezvoltarea creierului. Cu cât reușești să descoperi răspunsul la astfel de iluzii optice, cu atât mintea ta va deveni mai ageră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia a apărut inițial pe Reddit, însă apoi a devenit virală și a fost preluată de cei de la jagranjosh.com. Încearcă să găsești câinele din pădure în mai puțin de 9 secunde. Dacă ți-ai pierdut deja răbdarea sau dacă pur și simplu nu ai reușit, atunci noi îți oferim răspunsul.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești calul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

Câinele pe care îl cauți este din rasa Shiba Inu, are blana de culoare cafenie și se află chiar în centrul fotografiei. Animalul se află pe cărarea formată printre frunze, chiar între cei doi copaci din mijlocul pozei.

O provocare similară este cea în care trebuie să privește atent o imagine realizată în dormitor și să încerci să descoperi unde se află ascuns câinele, de fapt.

O femeie acuza un nas înfundat și credea că este vorba despre o răceală sezonieră. Când a descoperit ce avea, a fost pre... Un bărbat s-a uitat sub scândurile din podeaua casei sale. Ceea ce a descoperit l-a lăsat fără cuvinte. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x