Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul

O fotografie realizată într-o zonă muntoasă s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vutlur își vor da seama unde se află puma, de fapt. Felina nu este deloc ascunsă.

imagine cu o puma ascunsa pe o stanca Galerie
O imagine cu o pumă ascunsă pe o stâncă s-a transformat într-o iluzie optică | Source: Pinterest/reddit @FindTheSniper/jagranjosh.com

Această poză a fost făcută de un fotograf în timpul unei plimbări într-un cadru de munte. În imagine se poate observa o secțiune dintr-o stâncă, formată din roci de diferite nuanțe, forme și mărimi. Undeva, perfect camuflată în acest peisaj, se află o pumă. Crezi că poți să o găsești? Dacă faci asta în mai puțin de 8 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră precum cea a unui vultur.

O fotografie cu o pumă stând pe o stâncă s-a transformat într-o iluzie optică virală

Acele imagini care au capacitea să îți „păcălească” creierul se numesc iluzii optice. Este și cazul fotografiei de mai sus, în care este ascunsă o felină pe munte. Tot ce ai de făcut este să te uiți cu multă atenție și să încerci să descoperi puma. Dacă ai reușit să faci asta în mai cel mult 8 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră, ca de vultur.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești tigrul ascuns printre câini? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Imaginea nu are nevoie de multe prezentări, fiindcă este vorba doar despre o stângă. Undeva, destul de bine camuflată, se află o pumă. Puțini sunt însă cei care reușesc, în cel mult 8 secunde, să observe unde se află ascuns animalul din poză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu renunța imediat, ci încearcă să studiezi atent fiecare detaliu în parte, cu siguranță așa îți vei da seama unde se află puma, de fapt. Dacă ai găsit-o, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești coroana ascunsă în dormitor? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul

Deși pare o sarcină destul de simplă inițial, puțini sunt cei care reușesc să găsească răspunsul corect într-un timp scurt. Dacă nu mai ai răbdare sau pur și simplu nu ai reușit, atunci privește în partea de jos a fotografiei, chiar în mijloc. Acolo vei vedea feline cum stă întinsă pe stâncă.

Imaginea a apărut inițial pe Reddit și apoi a fost preluată de cei de la jagranjosh.com. Numeroase persoane din întreaga lume au încercat să găsească răspunsul corect. Tu cât de bine te-ai descurcat?

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Pre... Când o văd, ceilalți cred că este o adolescentă, însă la vârsta ei, alte femei sunt bunici. Câți ani are de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x