Antena Căutare

Iluzie optică virală! Poți să găsești pasărea dintre flori? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 5 secunde

O fotografie în care apar flori galbene s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur reușesc să descopere unde se află ascunsă pasărea, în mai puțin de 5 secunde.

imagine cu un barbat ce se uita printr-o lupa
O imagine cu o pasăre ascunsă printre flori s-a transformat într-o iluzie optică virală | Profimedia

O imagine surprinsă în natură s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală, ce a făcut rapid înconjurul lumii. Nu puțini au fost cei care au încercat să descopere răspunul corect, însă doar cei cu simțul observației extrem de bine dezvoltat au reușit să descopere unde se află ascunsă pasărea din imagine, de fapt.

O fotografie cu o pasăre ascunsă printre flori s-a transformat într-o iluzie optică virală. Încearcă să o găsești în cel mult 5 secunde

Cel mai probabil, fotografia a fost realizată de un fotograf în timpul unei plimbări prin natură. Fascinat de modul în care pasărea se camufla aproape perfect printre florile galbene, acesta a pus mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins totul. Imaginea rezultată s-a transformat într-o iluzie optică de senzație.

Citește și: Iluzie optică virală! În cât timp găsești leopardul din fotografia ilustrată. Imaginea care le dă bătăi de cap internauților

Undeva, perfect camuflată printre flori, se află o pasăre verde-albăstrui. Crezi că reușești s-o găsești? Dacă faci asta în mai puțin de 5 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire ageră precum cea a unui vultur.

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află ascunsă pasărea, de fapt. Deși poate inițial totul a părut o sarcină simplă, s-ar putea apoi să descoperi faptul că provocarea nu e simplă.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești ursul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci privește atent florile din partea stângă a pozei. Printre frunze și flori se poate observa pasărea de culoare verde-albăstrui. Dacă ai putut să o găsești și fără ajutor, atunci chiar ai un simț al observației extrem de bine dezvoltat, arată cei de la jagranjosh.com.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

Ea este tânăra care și-a tăiat o parte din limbă pentru a-și perfecționa sărutul. Ce spune despre experiența pe care o a... O chelneriță s-a enervat atunci când clienții i-au lăsat un bacșiș de 70 de dolari. Cât aștepta și ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x