Antena Căutare

VIDEO. Iluzionistul David Blaine socheaza din nou! Barbatul a stat timp de 72 de ore intr-un camp electric de un milion de volti!

Imaginati-va un milion de volti iesind din trupul dumneavoastra. Suna ireal? Ei bine, nu si pentru David Blaine. Imbracat intr-un costum dintr-o plasa speciala, iluzionistul a facut spectacol in centrul New York-ului.

Urcat pe o platforma inalta de 6 metri, David Blaine a petrecut 73 de ore jucand rolul zeului fulgerelor. Nu a mancat nimic si nu a baut nicio picatura de apa. S-a hranit cu electricitate, in timp ce mii de curiosi urmareau fiecare moment cu sufletul la gura. Iluzionistul, in varsta de 39 de ani, s-a antrenat luni bune pentru acest experiment care, spera el, va incuraja copiii sa nu mai fuga de orele de fizica.

In ultimul deceniu, el a sfidat moartea in nenumarate randuri. A fost inghetat, ingropat de viu si a rezistat 60 de ore atarnat de picioare, cu capul in jos. De data aceasta, timp de 72 de ore, a trebuit sa stea aproape nemiscat, imbracat intr-un costum special din zale, care sa favorizeze schimbul de energie.

„Este nebunesc! Este inconjurat de un milion de volti, nimeni nu ar putea suporta asa ceva! Nimeni nu ar putea supravietui la mai mult de 300 de volti. Ar muri imediat!”, a conchis unul dintre fanii iluzionistului.

Foto: thetimes.co.uk

Spectacol inedit: Doi elefanti au reusit sa adune 2000 de oameni in centrul Clujului... Dragostea pentru animale, dusa la extrem: Un american a decis sa stea intr-o cusca pentru a incuraja adoptia animalelor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x