Antena Căutare

Dragostea pentru animale, dusa la extrem: Un american a decis sa stea intr-o cusca pentru a incuraja adoptia animalelor parasite

Un american a gasit o modalitate inedita de a incuraja oamenii sa adopte animale parasite. S-a inchis intr-o cusca de caine, dintr-un adapost. Barbatul este convins ca publicitatea adusa de el ii va convinge pe oameni sa adopte toti cainii si pisicile inchise acolo, in acest weekend. Vreo.400.

„Voi locui intr-o cusca, aici, exact ca un caine. Sper ca oamenii vor veni, cu copiii, cu familiile, sa discutam, sa afle de ce am recurs la acest gest! Exista aproximativ 400 de animale aici, ce au nevoie sa fie adoptate!”, a spus militantul.

Membru al unei organizatii ce militeaza pentru drepturile animalelor, Michael Rosenberg si-a asumat dificila misiune de a trai exact ca un animal parasit. Vineri, barbatul s-a inchis intr-o cusca, si este hotarat sa nu iasa pana ce toate animalele din adapost nu isi vor gasi stapani. Acolo va primi mancarea. Va iesi doar cat sa mearga la toaleta.

Anual, 37 de mii de animale de companie, caini si pisici, sunt abandonate anual in intreaga tara, dintre care aproximativ 2 mii sunt eutanasiate. Aproximativ 54 pe zi, majoritatea pentru ca adaposturile sunt suprapopulate.

Foto: yourlocalguardian.co.uk

VIDEO. Iluzionistul David Blaine socheaza din nou! Barbatul a stat timp de 72 de ore intr-un camp electric de un milion ... Amatorii de airsoft duc lupte grele in ruinele unei fabrici de la marginea Bucurestiului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x