Antena Căutare

Imaginea banală ce ascunde un test de atenție. Poți găsi ursul din fotografie? Iată unde se află

O nouă provocare pentru cei cu privirile agere. O imagine ce la prima vedere pare că ilustrează un simplu peisaj de iarnă „ascunde” printre detaliile sale și un animal periculos de pradă. Reușești să identifici ursul din fotografie?

imagine cu un peisaj de iarna si un urs Galerie
Imaginea banală ce ascunde un test de atenție. Poți găsi ursul din fotografie? Iată unde se află | Youtube/The Quiz Central

O fotografie a unui superb peisaj iernatic i-a pus din nou în dificultate pe internauți, care au aflat că printre detaliile imaginii se ascunde, de fapt, și un animal pe care nu și-ar dori să îl întâlnească în sălbăticie, față în față.

La o primă vedere, totul pare în regulă, însă doar cei cu privirile agere și un simț dezvoltat al atenției la detalii au reușit să identifice și „prădătorul” din imagine. Este vorba despre un urs, care și-a făcut simțită prezența și a dorit, se pare, să apară și el în fotografie. Iată aici imaginea completă:

Citește și: Iluzie optică virală. Puteți să zăriți fetița în primele 13 secunde? Iată unde se află de fapt

Imaginea banală ce ascunde un test de atenție. Poți găsi ursul din fotografie?

Mulți consideră că urșii hibernează pe întreaga durată a iernii, însă este posibil ca aceștia să doarmă doar pentru o perioadă mai scurtă. Urșii sunt și animale nocturne, însă pot fi întrezăriți și ziua, chiar dacă de obicei se ascund.

Așadar, nu este nimic neobișnuit cu faptul că ursul a fost surprins în peisajul de iarnă. Totuși, din cauza lipsei de hrană, urșii intră în hibernare pentru a putea rezista pe durata anotimpului geros.

Citește și: Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pescarul din imagine în 11 secunde? Iată răspunsul

Dar iată un detaliu important și anume că ursul este unul brun! Nu ar părea atât de greu să găsim un urs de culoare maronie într-un decor alb de iarnă, însă animalul s-a camuflat bine. Reușiți să îl găsiți în doar 10 secunde?

Iată unde se află ursul din imagine

Dacă nici acum nu aveți idee unde se află simpaticul dar periculosul animal, vă mai oferim un indiciu: acesta nu stă în poziție normală, ci ridicat. Setați alarma telefonului pentru încă 10 secunde și vedeți dacă acum reușiți să îl identificați.

Pentru cei ce au reușit: felicitări! Sunteți o persoană atentă la detalii, bună observatoare, căreia nu îi scapă nimic. Venim însă în ajutorul celor care au întâmpinat dificultăți în a găsi animalul. Acesta se află în extremitatea dreaptă a fotografiei, iar dacă măriți imaginea, îl puteți observa stând în două picioare.

Câți bani cheltuie pe unghii soția unui bogătaș din Dubai. Sumele impresionante pe care le investește femeia în manichiu... Cum a ajuns să fie „cea mai puternică femeie din lume”. Dieta care o menține în cea mai bună formă fizică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x