Antena Căutare

La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video

Imagini dramatice circulă pe internet, cu un lanț uman format din persoane care au ignorat pandemia de coronavirus, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, pentru a salva o viață.

La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video
La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video

În imaginile video se vede cum aproximativ 30 de oameni care se aflau pe o plajă din Dorset, au uitat de distanțarea socială și au format un lanț, pentru a salva un bărbat de la înec.

Deznodământul a fost unul fericit. Când bărbatul a ajuns la mal, toți oamenii care erau pe plajă au început să aplaude.

Zăpadă, în toiul verii! Un val de aer polar a adus iarna, în luna august! Unde a nins ca în povești. Imagini uluitoare! FOTO

„A fost terifiant să privesc așa ceva. Am sunat la numărul pentru urgențe, la fel ca alți oameni. Bărbatul, care avea în jur de 30 de ani, a fost foarte norocos să supraviețuiască, după ce a fost blocat acolo timp de 20 de minute. Oamenii au fost minunați. Au format un lanț uman ca să îl ajute pe el și pe un alt bărbat care s-a dus să îl ajute.

A fost salvat și toată lumea a aplaudat. Când a ajuns la mal, părea epuizat. I s-a oferit primul ajutor, până când au venit paramedicii”, a spus un martor.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

După un consult de rutină, bărbatul, care ar fi fost nepalez, a părăsit plaja, pe picioarele lui, alături de familie, potrivit aceluiași martor.

Moarta n-a murit decât la o săptămână după ce a fost declarată moartă. Caz sinistru la un spital! „A deschis ochii la mo... Și-a lăsat iubita splendidă, ca să se însoare cu tata socru! A primit cea mai romantică cerere în căsătorie! Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x