Antena Căutare

Un bărbat a fumat timp de 20 de ani! Ce au descoperit medicii în corpul lui

În cazul în care ești fumător și nu intenționezi să te lași de fumat, atunci cu siguranță nu ar trebui să privești cum arată plămânii tăi!

În cazul în care ești fumător și nu intenționezi să te lași de fumat, atunci cu siguranță nu ar trebui să privești cum arată plămânii tăi!

După ani și ani de consumat țigări este știut faptul că plămânii unei persoane nu mai arată la fel ca înainte. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată organele tale?

Cineva a decis să facă un experiment și a filmat cum arată plămânii sănătoși în comparație cu cei ai unui fumător, după 20 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și dacă diferența de culoare nu este îndeajuns de convingătoare, atunci testul cu ventilația cu siguranță te va convinge să te lași de fumat. Motivul?

Se vede clar cum plămânii fumătorului au textura modificată și se pot asemăna unei mase negre și respingătoare decât cea a unui organ.

Așa cum era de așteptat, experimentul a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea.

Caz halucinant! Ce s-a întâmplat cu un tânăr care și-a injectat un tratament netestat pentru herpes! Apropiații lui sunt... Nu există aşa ceva!!! Cangurii, "deghizaţi" în Bugs Bunny. Simpaticele animale din Australia DEPENDENTE de MOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x