Căutare Live

Un bărbat a fumat timp de 20 de ani! Ce au descoperit medicii în corpul lui

În cazul în care ești fumător și nu intenționezi să te lași de fumat, atunci cu siguranță nu ar trebui să privești cum arată plămânii tăi!

În cazul în care ești fumător și nu intenționezi să te lași de fumat, atunci cu siguranță nu ar trebui să privești cum arată plămânii tăi!

După ani și ani de consumat țigări este știut faptul că plămânii unei persoane nu mai arată la fel ca înainte. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată organele tale?

Cineva a decis să facă un experiment și a filmat cum arată plămânii sănătoși în comparație cu cei ai unui fumător, după 20 de ani.

Și dacă diferența de culoare nu este îndeajuns de convingătoare, atunci testul cu ventilația cu siguranță te va convinge să te lași de fumat. Motivul?

Se vede clar cum plămânii fumătorului au textura modificată și se pot asemăna unei mase negre și respingătoare decât cea a unui organ.

Așa cum era de așteptat, experimentul a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri