Antena Căutare

Caz halucinant! Ce s-a întâmplat cu un tânăr care și-a injectat un tratament netestat pentru herpes! Apropiații lui sunt șocați

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care își dorea să revoluționeze medicina cu un tratament pentru herpes, a luat o decizie radicală și a șocat o lume întreagă. 

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care își dorea să revoluționeze medicina cu un tratament pentru herpes, a luat o decizie radicală și a șocat o lume întreagă.

Aaron Traywich, un tânăr în vârstă de 28 de ani, care conducea o companie cu ajutorul căreia voia să revoluționeze medicina, a fost găsit mort la șase luni după ce și-a injectat, în văzul tuturor, în timpul unei conferințe din Texas, un tratament pentru herpes, ce nu fusese testat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au trecut șase luni de zile de când Aaron a șocat o lume întreagă făcând acest gest, iar acum, bărbatul a fost găsit mort într-un centru spa din Washington DC.

Deși nu a fost dezvăluită cauza decesului, mulți sunt de părere că aceasta are legătură cu momentul în care bărbatul a ales să-și injecteze în picior un tratament experimental pentru herpes.

Traywick făcea parte dintr-un grup de oameni care își spun "biohackeri", care sunt de părere că durează prea mult până ce tratamentele sunt aprobate de forul suprem din SUA, Food and Drug Administration (FDA).

Creatură bizară, descoperită pe nisip! Oamenii au fost îngroziți de cum arată... Un bărbat a fumat timp de 20 de ani! Ce au descoperit medicii în corpul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x