Antena Căutare

Ludovic Orban s-a împiedicat în timp ce saluta... cu cotul! Imaginile fac înconjurul internetului | Video

Aflat pe șantierul autostrăzii București - Pitești, în vizită de lucru, premierul Ludovic Orban s-a împiedicat chiar în timp ce se străduia să ofere un exemplu: n-a dat mâna, a vrut să salute cu cotul!

Starea de alertă nu a început bine pentru Ludovic Orban. Premierul a avut parte de un incident cam neplăcut. Prezent pe șantierul autostrăzii București - Pitești, premierul a vrut să salute cu cotul, dar s-a împiedicat. Momentul a fost surprins de presa prezentă la fața locului.

Citește și:

România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân închise!

Premierul Orban, în vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii Sibiu - Piteşti

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au vizitat, vineri dimineaţa, şantierul Autostrăzii Sibiu - Piteşti, tronsonul I, pe distanţa Sibiu - Boiţa (judeţul Sibiu).

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri, la Sibiu, că anul 2020 va fi unul al ''autostrăzii Sibiu-Piteşti'', el precizând că la tronsonul 1 au început lucrările, iar la secţiunea 5 a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie.

Un magazin din Hong Kong vinde îngheţată cu aromă de gaz lacrimogen... Nu ești șmecher dacă n-ai căruță cu pilot automat! Imagini senzaționale, în Deva: Un căruţaş a fost surprins adormit la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x