Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! Bebeluș la un pas de a fi mâncat de leu, într-o emisiune în direct. Mama începe să tragă de cel mic prins în colții animalului

Un bebeluș a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un leu. Totul s-a întâmplat în platoul unei emisiuni mexicane. Inițiaș speriată mama copilului a început să țipe trăgând de copilul care se afla agățat de colții animalului.

Un bebeluș a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un leu. Totul s-a întâmplat în platoul unei emisiuni mexicane. Inițial speriată mama copilului a început să țipe trăgând de copilul care se afla prins în colții animalului.

Însă, în cele din urmă, aceasta a început să zâmbească, probabil pentru a nu agitat și mai rău animalul și copilul speriat. Foarte mulți internauți au pus zâmbetul ei pe seama nepăsării.

Clipele de groaza au început, când cel mic a început să facă gălăgie. Aşa cum bebeluşii reacţionează la vârste fragede şi copilul din studio a început să scâncească fără motiv, aparent.

Zgomotele făcute de cel mic a atras atenţia leoaicei care s-a năpustit asupra copilului.

Totul s-ar fi putut sfârși tragic, dacă îngrijitoarea leului nu intervenea la timp. Într-un final, dresorul reuşeşte să îndepărteze leoaica înfuriată şi ia bebeluşul din braţele mamei pentru a-l calma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pandora chiar există! Podul din munţii Avatar, cel mai mare pod de sticlă din lume, accesibil publicului. GALERIE IMPRES... Un chelner a primit 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar.. 0,37 dolari. Motivul este unul foarte emoționant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x