Antena Căutare

Un chelner a primit 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar.. 0,37 dolari. Motivul este unul foarte emoționant

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

În vârstă de 32 de ani, Kasey Simmons a primit bacșișul uriaș drept răsplată pentru un gest generos pe care îl făcuse cu o zi înainte.

Pe când se afla la cumpărături, acesta a observat o bătrânică ce stătea la coadă, foarte tristă. A reușit să o înveselească și i-a plătit și cumpărăturile. „Au costat doar 17 dolari, însă nu e vorba de bani. E important să îi arăți cuiva că îți pasă”, a povestit tânărul.

Și... surpriză! Bacșișul generos de la restaurant a fost oferit chiar de fiica bătrânei. Femeia și-a explicat gestul într-un mesaj scris pe un șervețel.

Se pare că mama sa trecea prin momente dificile, în acea zi împlinindu-se 3 ani de când își pierduse soțul. Tânărul a fost foarte emoționat în momentul în care a citit mesajul:

„Într-una dintre cele mai triste zile din an, tu ai reușit să îi faci mamei mele ziua minunată. Ai insistat să plătești, i-ai spus că e o femeie foarte frumoasă. Nu am mai văzut-o zâmbind atât de mult, de când tatăl meu a murit”.

Imagini ȘOCANTE! Bebeluș la un pas de a fi mâncat de leu, într-o emisiune în direct. Mama începe să tragă de cel mic pri... Misterioasa insulă unde viața durează mai bine de 100 de ani e la doi pași de România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x