Căutare Live

Imagini unicat din casa interzisă românilor, înainte de '89: Palatul Primăverii, locul în care Ceaușeștii călcau pe covoare scumpe și luau masa în vase de porțelan

Palatul Primăverii, construit în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, a fost timp de decenii reşedinţa privată a familiei Ceauşescu.

Palatul Primăverii, construit în urmă cu aproximativ o jumătate de secol, a fost timp de decenii reşedinţa privată a familiei Ceauşescu.

De câteva săptămâni, obiectivul a fost deschis turiştilor, iar zilnic sute de oameni sunt atraşi de locul unde Nicolae şi Elena Ceauşescu şi-au petrecut atâta timp.

Antena3.ro a prezentat o serie de imagini unice ale reşedinţei, alături de o serie de explicaţii legate de decoraţiunile interioare.

Multe din obiectele de decor și mobilier folosite în Palatul Primăverii au fost făcute de fabrici din România: covoarele de Cisnădie, mobilierul Heliade, perdelele de la Pașcani, porțelanul de Cluj-Napoca, toate au reprezentat ani la rând luxul pe care o singură familie din România și le permitea: Elena și Nicolae Ceaușescu!

Nostradamus a prezis ceva cutremurător: „2016 este anul în care se va anunța începerea unui nou Război Mondial!”... O scrisoare veche de 430 de ani arată că dragostea nu are margini: ”Te rog, privește cu atenție această scrisoare și vin...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri