Antena Căutare

Imaginile inedite cu un bebeluș care s-a născut, deși mama sa a folosit metode contraceptive. Ce ținea micuțul în mână la naștere

O tânără a fost profund uimită când a aflat că este însrărcinată, deși folosea metode contraceptive. Femeia a născut un băiețel, iar imaginile cu micuțul au devenit rapid populare pe Internet.

Colaj cu o femeie gravidă și piciorușe de bebeluș Galerie
O femeie din SUA a rămas însărcinată, deși folosea metode contraceptive | Shutterstock

Medicii și asistentele au izbucnit în râs când bebelușul s-a născut ținând în mână dispozitivul contraceptiv intrauterin al mamei, potrivit The Sun.

Violet Quick, o tânără din SUA în vârstă de 20 de ani, a aflat că este însărcinată la nouă luni după ce și-a iserat în uter un dispozitiv menit să împiedice o sarcină.

Violet, stabilită în Idaho, și soțul ei i-au urat bun venit băiețelului lor sănătos, Rudy, în urmă cu o săptămână, când au decis să posteze fotografia pe TikTok: „Toate asistentele au venit să vadă bebelușul cu dispozitivul contraceptiv în mână”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini virale cu bebelușul născut, deși mama lui folosea o metodă contraceptivă

Fotografia îl înfățișează pe nou-născutul Rudy ținând strâns în mână dispozitivul care ar fi trebuit să împiedice venirea lui pe lume.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o soacră insistă ca nora să nu-și mai alăpteze bebelușul. Ce a dezvăluit proaspăta mămică

„Am avut dispozitivul contraceptiv timp de nouă luni înainte de a rămâne însărcinată, iar motivul pentru care am decis să fac un test de sarcină a fost că aveam simptome, îmi era greață și am vomitat de câteva ori””, a povestit tânăra din SUA.

„Nu știam ce se întâmplă, așa că am făcut un test și a ieșit pozitiv imediat", a precizat aceasta.

Violet era căsătorită de mai puțin de un an cu soțul ei, John Francis, când a primit vestea că va deveni mamă.

Tânăra de 20 de ani a făcut rapid alte șase teste de sarcină pentru a vedea dacă era într-adevăr însărcinată, înainte ca medicii să confirme acest lucru la spital.

Violet are un sfat pentru femei: „Aș spune că dacă aveți oricare dintre aceste semne de sarcină nu ezitați să faceți un test, chiar dacă folosiți contraceptive”.

Citește și: Un tată a privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-a speriat! Ce a apărut în timpul nopții

„Dispozitivul intrauterin funcționează în cea mai mare parte din cazuri, având un procent de eșec de 1%”, a mai spus femeia.

Potrivit Healthline, dacă rămâi însărcinată cu un astfel de dispozitiv inserat, sarcina ectopică este foarte probabilă.

Sarcina ectopică apare atunci când un copil începe să se dezvolte în afara uterului sau în trompele uterine.

Potrivit International Journal of Women's Health, cinci din 10.000 de persoane cu un dispozitiv intrauterin din cupru în fiecare an vor rămâne însărcinate.

În comparație, se estimează că doar două din 10.000 de femei cu un dispozitiv intrauterin hormonal vor rămâne însărcinate.

Acest dispozitiv este cel mai eficient contraceptiv feminin de pe piață, cu o rată de succes de 99 la sută în prevenirea sarcinilor. Dar dacă disozitivul alunecă de la locul lui, posibilitatea unei sarcini crește drastic.

Medicii au explicat că micuțul a venit pe lume odată cu dispozitivul. Bebelușul a ținut ferm în mâini dispozitivul în timp ce a fost făcută fotografia.

„După naștere, mi s-a părut interesant faptul că ținea dispozitivul în mână, așa că am făcut o fotografie. Nu m-am gândit niciodată că va primi atât de multă atenție", a declarat medicul care a realizat fotografia.

O pasageră a fost legată de scaun în timpul unei curse aeriene. Motivul care i-a împins pe angajați la gestul disperat... Un bărbat a sunat la poliție să raporteze că a găsit o femeie străină în patul conjugal. Ce au descoperit polițiștii cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x