Antena Căutare

Impresionant. Doi soți și-au pierdut viața la câteva luni de la căsătorie. Uciși de marea lor pasiune!

Erau căsătoriți de câteva luni și aveau toată viața înainte, însă pasiunea lor pentru munte și sporturi de iarnă le-a fost fatală. Vladimir și Iana au murit împreună prinși de o avalanșă ucigașă în Munții Caucaz

Erau căsătoriți de câteva luni și aveau toată viața înainte, însă pasiunea lor pentru munte și sporturi de iarnă le-a fost fatală. Vladimir și Iana au murit împreună prinși de o avalanșă ucigașă în Munții Caucaz.

Cei care iubesc muntele nu țin cont de reguli. O lege nescrisă spune că cei care vor să cucerească cele mai înalte culmi nu au voie să cunoască teama, iar cei doi tineri ruși făceau parte din această categorie specială de oameni.

Își uniseră destinele cu puțin timp în urmă. Se iubeau cu patimă și își propuseseră să facă totul împreună, indiferent de riscuri. Așa că au mers să petreacă o săptămână de neuitat într-un resort cu ștaif de la poalele munților Caucaz, unde urmau să-și potolească setea de aventură alături de alți pasionați. Doar că ceea ce trebuia să fie o experiență de neuitat s-a transformat într-o tragedie nedreaptă, iar ei au devenit victime ale proprie inconștiențe.

Administratorii resortului și ai pârtiilor din zonă au văzut încă de dimineață că muntele e cam „supărat” și au decis să închidă anumite porțiuni pentru a evita orice accident nedorit, avertisment care a fost ignorat de cei doi soți, dar și de alți snowboarderi cu experiență veniți într-o scurtă vacanță la Cheget,resortul cu pricina. La câteva minute după ce echipa de șase persone a ajuns în acea zonă periculoasă, o avalanșă necruțătoare s-a pornit, iar curajoșii tineri au fost prinși în vârtejul alb, pierind într-un mod absolut regretabil.

Și ca o ironie a sorții, Vladimir, tânărul de 29 de ani care și-a pierdut viața în teribilul accident, scrisese cu câteva zeci de minute înainte de a pleca în ultima drumeție a vieții un mesaj incredibil pe pagina sa de Facebook. “Never give up, it’s such a wonderful life” sau „Niciodată să nu renunți. Viața e atât de frumoasă”, au fost cuvintele care au precedat o tragedie de necrezut.

O știți pe Bibi? Ea este copila de 14 ani din România, care are sute de mii de fani și este alintată „noua Nicole Cherr... Horoscopul zilei de 7 martie! Balanţele sunt caracterizate de calm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x