Antena Căutare

O știți pe Bibi? Ea este copila de 14 ani din România, care are sute de mii de fani și este alintată „noua Nicole Cherry”

La 14 ani, face furori pe internet şi le-ar putea da lecţii artiştilor consacraţi la capitolul promovare. Îşi spune Bibi şi adună milioane de vizualizări pe youtube. Compune, cântă şi dansează de când se ştie. În plus, ţine un jurnal online, spre bucuria "bibişorilor", aşa cum îşi alintă fanii.

Ea este Bibi, iar "bibişorii" sunt pur şi simplu în extaz, de fiecare dată când artista-vloggeriţă postează ceva pe internet. La doar 14 ani, are aproape 200 de mii de fani pe facebook, şi încă 35 de mii pe youtube, acolo unde face vlogging.

Bibi este Bianca Mihaela Lixandru. Nu de puţine ori, presa a numit-o noua Nicole Cherry. Ea se consideră doar o adolescentă cu talent şi noroc. A cântat pe toate scenele ţării, încă de la 6 ani. Dovadă, zecile de trofee pe care le priveşte cu mândrie.

Profeția Babei Vanga despre care lumea nu a știut până astăzi: „În 2017, începe marele război. Vor muri mulți oameni!”... Impresionant. Doi soți și-au pierdut viața la câteva luni de la căsătorie. Uciși de marea lor pasiune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x