Antena Căutare

Ce tare! În ”Bohemian Rhapsody”, Mary Austin, iubita lui Freddie Mercury, poartă o ie românească, de Breaza!

Lucy Boynton, actrița care-o interpretează, în celebra peliculă ”Bohemian Rhapsody” pe Mary Austin, iubita lui Freddie Mercury, solistul ”Queen”, poartă o ie românească într-una dintre cele mai importante scene din film. Descoperirea a fost făcută de Andreea Diana Tănăsescu, fondatoarea ”La blouse roumaine”

Lucy Boynton, actrița care-o interpretează, în celebra peliculă ”Bohemian Rhapsody”, pe Mary Austin, iubita lui Freddie Mercury, solistul ”Queen”, poartă o ie românească într-una dintre cele mai importante scene din film. Descoperirea a fost făcută de Andreea Diana Tănăsescu, fondatoarea ”La blouse roumaine”

”Da, da, Mary Austin poartă o ie de Breaza, perla artizanatului românesc din anii '70, care cucerea în acea perioadă moda internaţională. E cusută de mână în România, cred că încă se mai găsesc modele similare. În realitate, Mary Austin purta bluze folk maghiare, dar în Bohemian Rhapsody am fost avantajaţi. Directorul de costume a ales-o pentru una dintre cele mai importante scene ale filmului”, scrie Andreea Diana Tănăsescu pe contul său de Facebook.

Ce tare! În ”Bohemian Rhapsody”, Mary Austin, iubita lui Freddie Mercury, poartă o ie românească, de Breaza!

Rolul principal din pelicula ”Bohemian Rhapsody” i-a fost încredințat lui Rami Malek, un actor de origine egipteană, care, în opinia criticilor, face un rol de excepție în interpretarea lui Freddie Mercury, faimosul solist ”Queen”. Lucy Boynton (născută în 1994) o joacă pe Mary Austin, iubita starului și, conform spuselor lui Freddie, ”singurul prieten pe care l-a avut în viață”. La un moment dat, Freddie o cere de soție pe Mary, care, în clipa respectivă, este îmbrăcată în ie. În anii '60-'70, era în mare vogă stilul hippie, iar hainele preferate erau cele cu modele florale și imprimeuri. În mod norml, Mary purta buze folk maghiare, dar de această dată designerul a ales un model de Breaza.

Moment istoric: ”kilogramul” primește o schimbare de look! Etalonul nu a fost atins, de la introducere, din anul 1889... Zi cu ghinion. Cum îl eviți? Ce nu este bine să faci într-o zi de marți, 13. Superstiții și obiceiuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x