Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Flagrant încheiat cu un mare „DA”! Înconjurat de polițiști, un jurnalist și-a cerut iubita în căsătorie- Video

A trecut de la agonie la extaz! O tănără a avut parte de o cerere în căsătorie pe care n-o va uita niciodată! Iubitul și câțiva agenți ai Poliției Române i-au pregătit un „flagrant” aparte.

A trecut de la agonie la extaz! O tănără a avut parte de o cerere în căsătorie pe care n-o va uita niciodată! Iubitul și câțiva agenți ai Poliției Române i-au pregătit un „flagrant” aparte.

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea erau în drum spre casă. După ce au traversat o intersecție aglomerată din Buzău, au fost trași pe dreapta de un echipaj aflat în misiune. Situația a devenit din ce în ce mai tensionată, tânărul ajungând să fie chiar percheziționat.

Întreg momentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a Poliției Române. În descrierea clipului video, poliţiştii descriu cum a fost organizat scenariul din care au făcut parte inclusiv luptători de la Intervenţie Rapidă!

„ - Bună! Cine e de serviciu?
- Bună! Noi...Poliția! E vreo problemă?

- Aveam o rugăminte. O întrebare, ceva de genul...Aş vrea să organizez un eveniment. O cerere în căsătorie 😁 şiii... aș avea nevoie de ajutorul vostru!”

...așa a început o discuţie ce avea să schimbe destinele a doi tineri buzoieni.

El, tânăr jurnalist, ea, antrenoare de dans sportiv și viitor kinetoterapeut, şi-au început povestea de dragoste pe plaiuri râmnicene, în urmă cu 7 ani.

O complicitate ce ne-a pus puţin în dificultate. O intervenţie aparte, plină de emoţii puternice şi de...dragoste.

A urmat un „flagrant” reuşit ce s-a încheiat cu un „DA”.

Noi le dorim casă de piatră şi o viaţă frumoasă cu multe realizări!

Ne bucurăm că au ales să îşi înceapă povestea alături de noi şi îi asigurăm de tot efortul nostru în menţinerea unei societăţi sănătoase şi a unui viitor sigur pentru copiii lor!”