Antena Căutare

Un salvamontist are cea mai inedită casă din România! Felul în care și-a decorat locuința impresionează toți trecătorii - Video

Un salvamontist arădean şi-a transformat casa într-o lume de poveste, cu 50 de figurine, în mărime naturală, făcute din materiale reciclate, aşezate pe acoperiş, pe alei sau în grădină.

Un salvamontist arădean şi-a transformat casa într-o lume de poveste, cu 50 de figurine, în mărime naturală, făcute din materiale reciclate, aşezate pe acoperiş, pe alei sau în grădină.

Casa salvamontistului și artistului Valentin Radu din comuna arădeana Vladimirescu sare de departe în ochi. Biciclistul şi tânăra cu role aşezaţi pe acoperişul casei atrag atenţia oricărui trecător. La fel şi grădina plină cu personaje diverse.

Materialele din care sunt confecţionate figurinele sunt strânse de pe la prieteni sau cumpărate de la târgurile de vechituri. Unele dintre ele sunt mai puţin obişnuite şi au şi un nume, cum ar fi „Curiosul".

Unele personajele sunt inspirate şi din întâmplări reale.

„Avem o scenă din Cernobîl, am gândit-o acum trei ani când au fost 30 de ani de la aniversarea celebrul accident Cernobîl. Mi-am adus aminte de el că în perioada aia trebuia să stăm închişi în casă”, a spus artistul Valentin Radu, care face astfel de figurine de șapte ani.

Speologi, apicultori, excursionişti, paraşutişti ori zugravi, toţi şi-au găsit un loc în curtea artistului.

Dacă adulţii sunt mai sceptici în fața acestor figurine, copiii, în schimb, sunt cei mai încântaţi. Pentru cei care merg la şcoală, dimineaţa începe cu câte o poveste.

Salvamontist de meserie şi proaspăt tată, Valentin Radu intenţionează să creeze şi alte personaje din PET-uri sau alte obiecte reciclabile. Şi poate într-o zi să îşi deschidă şi un muzeu.

Urmăriți imaginile din clipul de mai sus din „Observator”.

Un medic a dezvăluit! Ce trebuie să faci înainte de duș ca să nu iei bacterii periculoase... Flagrant încheiat cu un mare „DA”! Înconjurat de polițiști, un jurnalist și-a cerut iubita în căsătorie- Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x