Antena Căutare

O poveste HALUCINANTĂ: "M-am dus la culcare o mamă singură de 32 de ani şi m-am trezit o adolescentă de 15". Ce a păţit femeia

S-a dus la culcare fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce avea să i se întâmple.

S-a dus la culcare fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce avea să i se întâmple.

Naomi Jacobs s-a trezit într-o dimineaţă, a privit în jurul ei cu spaimă şi şi-a dat seamă că se află într-un loc străin înconjurată pe lucruri ciudate.

Ultimul lucru pe care şi-l amintea era că adormise cu o noapte înainte într-un pat suprapus din camera pe care o împărţea cu sora ei şi că trebuia să susţină examenul la limba franceză.

Era convinsă că are 15 ani şi o zi foarte importantă la şcoală. De fapt, avea 32 de ani şi fiul ei era cel care se ducea la şcoală acum.

Iniţial a crezut că visează, dar când şi-a văzut chipul în ogllindă a înţeles cine era: o femeie puternică şi o mamă singură. A fost îngrozită şi nu ştia cum să se manifeste.

Era convinsă că este o elevă de 15 ani iar că John Major era premierul Marii Britanii

"Când a venit lângă mine un băieţel şi mi-a spus "mami" am avut un şoc total. Atunci am simţit totul de la frică la bucurie când l-am văzut. Am simţit o bucurie imensă în momentul în care am văzut copilaşul despre care nu-mi aminteam să-l fi născut, dar care ştiam sigur că este al meu pentru că semăna perfect cu mine. În acelaşi timp am simţit o groază infinită pentru că mi-am dat seama că sunt responsabilă pentru el şi eu nu ştiam cum să mă comport".

Potrivit medicilor, in timpul noptii, Naomi Jacobs a fost afectata de amnezie totala tranzitorie, o forma de pierdere a memoriei cauzata de stres, care i-a sters partea "episodica" a memoriei.

Imaginile care au impresionat lumea! Ce se întâmplă la nașterea unui pui de girafă Rothschild!... Soţia lui Vadim Tudor, într-un interviu emoţionant: “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x