Antena Căutare

Indragostita de nunti! A participat la 75 de cununii religioase, iar la 12 dintre ele a fost domnisoara de onoare

Desi nu este casatorita, o ziarista din Statele Unite iubeste la nebunie nuntile. Mai ales cand este invitata sa fie domnisoara de onoare, ceea ce s-a intamplat, pana acum, de 12 ori. Tanara nu si-a gasit deocamdata alesul, dar nu-si face griji deoarece, cu o experienta atat de bogata, va veni, candva, fara indoiala si momentul propriei nunti

In redactia de stiri interne a CNN, se spune, in gluma, ca atunci cand nu este la serviciu, Stephanie Gallman este, cu siguranta, la vreo nunta. Sau in orice caz, se pregateste pentru o asemenea ceremonie. Prietenele ii cunosc pasiunea si, in cursul anilor, 12 dintre ele au invitat-o sa le fie domnisoara de onoare. “Toate fetele la nunta carora am fost, erau prietene foarte apropiate ale mele. N-as fi renuntat la asta pentru nimic in lume”, a explicat Stephanie Gallman.

Stephanie nici nu mai stie la cate nunti a participat. Le-a numarat pana la 74, dar apoi a pierdut sirul. Fireste, de fiecare data i-a trebuit o toaleta deosebita, ceea ce i-a afectat sever bugetul. “Sa stiti ca niciodata nu mi-a trecut prin cap sa refuz o invitatie. La vreo 75 de nunti, dintre care 12 ca domnisoara de onoare, am cheltuit, probabil, cel putin 10.000 de dolari”, a mai spus femeia.

Ziarista a scris, chiar, pe blog un articol glumet cu titlul "Ma declar falita", ce a avut peste trei milioane de cititori. Tot acolo, le-a oferit nuntaselor fara experienta sfaturi pentru limitarea cheltuielilor.

Stephanie nu se teme, totusi, ca va ramane fara bani pentru propria nunta. Ea a pregatit, deja, ceremonia, singura problema fiind. alesul, care intarzie sa se iveasca. Dar cand il va gasi, Stephanie le promite tuturor prietenilor o petrecere pe care o vor tine minte.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 31 iulie!... "Fifty Shades of Grey", cea mai populara carte printre prizonierii de la Guantanamo Bay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x