Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 31 iulie!

Pentru berbeci se anunta o zi plina de armonie in plan personal. Planurile lor legate de familie vor prinde contur. Taurii vor primi oferte tentante de afaceri si vor avea sansa de a se echilibra din punct de vedere financiar. Iata ce spun astrele si pentru celelalte zodii.

Pe nativii din Gemeni se intrevad ceva schimbari in plan profesional, insa nimic ingrijorator, totul va fi in favoarea lor pana la urma.

Racii ar face bine sa nu faca investitii de niciun fel, astrele nu sunt favorabile si exista riscul de a iesi in pierdere. In plan emotional, vor primi vesti bune.

Leii isi vor indrepta atentia catre familie, o vor lasa mai usor cu munca. Nu vor avea mari realizari astazi.

Fecioarele vor avea parte de situatii controversate la serviciu, iar fara calm si rabdare cu greu le vor face fata.

Balantele se vor bucura de reusite in plan profesional, dar nici un plan profesional nu stau rau. Le asteapta numai surprize placute.

Scorpionii vor fi caracterizati de rabdare, chiar daca lucrurile vor scapa de sub control. Insa vor avea stapanire de sine si vor astepta ca totul sa intre in normal.

Sagetatorii nu sunt cei mai comunicativi astazi. Vor prefera sa taca si sa faca, iar in urma acestui comportament se vor bucura de succese.

Capricornii nu stiu sa spuna nu si se vor vedea implicati in situatii delicate la birou. Ar fi indicat sa spuna lucrurilor pe nume si sa-si urmareasca scopul.

Varsatorii vor fi numai un zambet, vor fi pusi pe glume, insa asta nu inseamna ca nu fac fata lucrurilor serioase care vor aparea astazi.

Pestii se implica in multe activitati si isi vor da silinta ca lucrurile sa iasa bine. Iar reusitele lor nu vor ramane nerasplatite.

Nirvana, cel mai scump iaht din lume, valoreaza 230 de milioane de euro... Indragostita de nunti! A participat la 75 de cununii religioase, iar la 12 dintre ele a fost domnisoara de onoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x