Antena Căutare

Interviu nedifuzat cu Regele Mihai. Ultimul rege al României ar fi împlinit 98 de ani

Ultimul Rege al României ar fi împlinit pe data de 25 octombrie, frumoasa vârstă de 98 de ani. În cinstea Regelui Mihai vor fi organizate mai multe eveneimente și se va difuza o parte din ultimul interviu cu acesta, interviu ce nu a fost făcut public până acum.

Televiziunea Română a anunțat că va difuza prima parte a ultimului interviu cu Regele Mihai. Materialul video va avea premiera pe 26 octombrie, cu ocazia zilei de naștere a Regelui Mihai, iar a doua parte va fi rezervată pentru data de 7 decembrie.

”Comemorând astfel 2 ani de la trecerea Suveranului României în neființă, emisiunea Ora Regelui reușește să surprindă prin faptul că mai poate oferi imagini nemaivăzute încă. În acest ultim interviu, Regele Mihai afirma că a rămas, în fond, militar. Majestatea Sa povestește întâlnirile pe care le-a avut cu piloții americani prizonieri la noi în țară, amintește de eroismul armatei, evocă numele unor piloți români intrați deja în legendă și relatează un episod mai puțin cunoscut despre momentul când am recuperat Bricul Mircea. Finalul interviului îl surprinde pe Regele Mihai vorbind grav despre educație și despre viitor. Interviul este oferit telespectatorilor în doua părți. Pe 26 octombrie veți putea vedea prima parte, iar pe 7 decembrie partea a doua, finală a acestui ultim interviu, nedifuzat vreodată.”, a anunțat TVR.

Citește și: Familia Regală îi va îndeplini cea mai mare dorință Regelui Mihai. Osemintele Reginei Mamă Elena vor fi repatriate

Evenimente în Cinstea Regelui Mihai, 25 octombrie

Pe 25 octombrie 2019, muzicieni români cu succes internaţional se reunesc la invitaţia Fundaţiei Regale Margareta a României pe scena Ateneului Român: soprana Cellia Costea, tenorul Teodor Ilincăi şi Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeşelea. Programul muzical al concertului aduce un omagiu operei italiene, printr-o selecţie de arii celebre de Verdi, Puccini, Leoncavallo şi Mascagni, care vor introduce publicul în atmosfera fastuoasă şi boemă a acestui gen muzical”, anunţă Fundaţia Regală Margareta a României.

Tot pe 25 octombrie, în Sala Tronului de la Palatul Regal din București (Calea Victoriei), va avea loc o serie de evenimente, la care vor lua parte Custodele Coroanei, principesa Margareta, principele Radu, principesa Sofia și principesa Maria

Principesa Margareta va acorda Bursele „Regele Mihai I” și „Regina Ana” unui student, respectiv unei studente de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București și de la Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova.

Citește și: Familia Regală a României a făcut publice noi imagini cu Regele Mihai!

Mesajul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență de pe planetă: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi m... FOTO/ Galerie de artă sau scene dintr-un film de groază? Doi tineri artiști eu prezentat, dezbrăcați complet, scene maca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x