Antena Căutare

Invenția de care se sperie toți porcii! Uite ce poate să facă!

Recent a fost inventată ceea ce pare a fi o „armă” eficientă în obținerea celei mai bune cărni de porc. Rezultatele sunt incredibile.

Recent a fost inventată ceea ce pare a fi o „armă” eficientă în obținerea celei mai bune cărni de porc. Rezultatele sunt incredibile.

Porcii din întreaga lume ar putea să-i cadă victime. Dispozitivul măsoară de fapt calitatea slăninei pe care o are un anumit animal. Fermierii se pot asigura astfel că porcul este numai bun de tăiat, pentru ca pasionații de slănină să fie satisfăcuți de rezultatele obținute. Pentru porci însă, acesta ar putea deveni un fel de ceas al morții, anunțându-i de fapt cât mai au de trăit.

Aparatul măsoară cantitatea optimă de mușchi și grăsime, pentru obținerea unor produse savuroase. Deși dispozitivul pare desprins dintr-un film SF, producătorii asigură că acesta nu este deloc nociv.

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de nuntă! Urmează-le cu sfințenie... Vei muri de râs! Cum să vinzi așa ceva pe internet? Cel mai bizar produs pe care îl poți cumpăra chiar tu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x