Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Inventivitate de roman: Un traficant de droguri si-a facut pusca dintr-o teava de calorifer

Traficantii de droguri sunt mai inventivi din fire, dar un dealer din Vaslui i-a lasat muti de uimire pe politisti. Nu pentru felul in care ascundea stupefiantele, ci pentru metoda prin care ii tinea departe pe rivali de marfa sa. A transformat o teava de calorifer intr-o pusca letala. In casa lui politistii au mai descoperit un pistol artizanal, o arma de vanatoare si un kilogram de cannabis. Barbatul a fost retinut, iar fratele sau inca este cautat pentru trafic de droguri.

Cand au vazut arma artizanala, cel mai probabil confectionata dintr-o teava de calorifer, mascatii trimisi sa perchezitioneze casa traficantului s-au sters la ochi. Nu le venea sa credeada ce au in fata. O pusca letala confectionata din materiale de constructie.

O teava de calorifer, o bucata de fier beton, una de lemn, cateva suruburi si o maneta de la un schimbator de viteze. In ciuda aparentelor, arma este cat se poate de periculoasa.

Tot in casa suspectului, politistii au descoperit o pusca de vanatoare, dar si un pistol artizanal. Cu acestea, barbatul si fratele sau isi protejau drogurile.

“Au fost ridicate si aproximativ un kilogram de canabis, droguri de risc ce urmau sa fie comercializate pe raza municipiului Barlad”, a confirmat Mihaela Straub, purtator de cuvant IJP Vaslui. Anchetatorii spun ca stupefiantele veneau din Spania prin firme de curierat.

Atunci cand nu vindeau droguri, cei doi suspecti citeau. carduri bancare. “Politistii antidrog au ridicat trei arme de foc precum si aparatura pentru inscriptionat si citit date informatice aflate pe carduri”, a mai declarat Mihaela Straub.

Politistii l-au gasit acasa doar pe unul dintre frati. Barbatul este acuzat de trafic de droguri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar fratele sau este dat in urmarire.

Recomandari