Antena Căutare

Record doborat de un jandarm din Cluj: 1400 de flotari, in mai putin de 50 de minute!

Peste 1400 de flotari in mai putin de 50 de minute! Pare imposibil? Nu si pentru un jandarm clujean de 36 de ani. Barbatul a reusit sa doboare recordul national la facut flotari. Ce-i drept a primit o mana de ajutor. Sotia si fiul l-au ajutat sa ignore oboseala si sa duca la bun sfarsit ce si-a propus.

Adrian Petre face in fiecare dimineata cate trei sute de flotari. Ieri insa s-a oprit dupa 80. Si-a tras sufletul si apoi a facut inca 80. Dupa 40 de minute a reusit sa egaleze recordul national de 1400 de flotari. Dar nu s-a oprit aici. A mai facut peste o suta de flotari ca sa fie sigur ca recordul sau va rezista cat mai mult.

"A fost o presiune pe mine extraordinar de mare din cauza voastra in primul rand. E prima oara cand sunt intr-o asemenea postura", a declarat Adrian Petre.

Plutonierul a fost incurajat tot timpul de fiul si de sotia sa. Adrian Petre spera ca gestul sau sa incurajeze si alti tineri sa faca miscare. Jandarmul a fost campion la judo.

Flacara Festivalului Olimpic al Tineretului European strabate Bucurestiul!... Inventivitate de roman: Un traficant de droguri si-a facut pusca dintr-o teava de calorifer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x