Căutare Live

Credea că e balonată și medicii au descoperit că problema e mult mai gravă. De ce arăta așa abdomenul ei

Stephanie Coles a văzut că are o umflătură pe abdomen și a decis să ceară ajutor specializat. Medicii au descoperit că avea o formă rară de cancer și a avut nevoie de o operație complicată pentru a îi extirpa tumoarea de 8 kilograme.

Stephanie Coles a văzut că are o umflătură pe abdomen și a decis să ceară ajutor specializat. Medicii au descoperit că avea o formă rară de cancer și a avut nevoie de o operație complicată pentru a îi extirpa tumoarea de 8 kilograme.

Profimediaimages.ro

Stephanie Coles a fost diagnosticată cu leiomiosarcom în decembrie 2021, după ce i-a fost descoperită o umflătură pe abdomen.

Femeia, în vârstă de 39 de ani din Mansfield, a spus că medicul ei a crezut inițial că nodulul ar putea fi o splină mărită. I s-a zis că este vorba despre o „operație foarte complexă”, dar, pentru că este tânără, în formă și puternică, are șanse mari să-și revină.

Citește și: Tu ce vezi în această imagine? Această iluzie optică îți spune dacă ești sau nu fericit. Răspunsul e aici

Ce avea, de fapt, Stephanie Coles

Doar că diagnosticul nu a fost acesta, ci mult mai grav. După controlul medical, a mers să facă o ecografie și o tomografie. A aflat că are leiomiosarcom, o formă rară de cancer.

Stephanie a declarat că tumora a crescut în zona lombară inferioară a coloanei vertebrale și că avea dimensiuni uriașe. Cântărea 8 kg și măsura 14 cm.

Citește și: Tânăra se pregătea de nuntă atunci când iubitul i-a zis ce ritual bizar are familia lui, în noaptea evenimentului. Ce a dezvăluit

„Are un sac în jurul ei și din tumoră curge lichid, așa că sacul se umple cu lichid. Se extinde și se mărește, îmi mișcă organele și intră în toate golurile. Am fost informată că chimioterapia și radioterapia nu vor funcționa în cazul leiomiosarcomului.

Mi-ar deteriora organele și mi-ar scădea sistemul imunitar, iar tumora nu s-ar micșora. Mi s-a spus că, dacă operația mea merge conform planului, voi sta în spital timp de o săptămână, apoi va fi o recuperare de șase-șapte luni”, a spus ea.

Leiomiosarcomul este o formațiune tumorală malignă care apare și se dezvoltă la nivelul stratului muscular. Cea mai frecventă localizare a leiomiosarcomului este la nivel gastric, intestinal sau uterin.

Citește și: Când este mai ieftin să speli hainele la mașina de spălat. Momentul în care aparatul consumă mai puțină energie electrică

O fetiță de 12 ani avea dureri de cap și îi curgea nasul. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagno... Un bebeluș s-a născut prematur, având doar 450 de grame și un esofag ce nu lega gura de stomac. Ce au descoperit medicii...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x