Antena Căutare

Jodie Leigh Fox, ”cea mai frumoasă soferiță de autobuz”, a pozat în lenjerie. Cu ce imagini incendiare și-a încântat fanii

Jodie Leigh Fox, supranumită ”cea mai frumoasă șoferiță” din Marea Britanie, a pozat în lenjerie, spre încântarea fanilor.

jodie leigh fox, colaj Galerie
Jodie Leigh Fox a devenit cunoscută drept ”cea mai frumoasă șoferiță de autobuz” din Marea Britanie | Profimedia

Jodie Leigh Fox, în vârstă de 24 de ani, din Brentwood, Essex, Marea Britanie, a devenit cunoscută drept ”cea mai frumoasă șoferiță” din țara natală după ce au apărut mai multe știri despre cum pasagerii ei sunt încântați de aspectul ei, scrie Daily Mail.

Fox s-a angajat ca șoferiță de autobuz la vârsta de 21 de ani, după ce a văzut un afiș lipit pe spatele unui vehicul de transport în comun.

Lui Fox îi place atât de mult să fie șoferiță de autobuz încât speră să facă acest lucru pentru tot restul vieții sale.

Cum arată ”cea mai frumoasă șoferiță” de autobuz din Marea Britanie, Jodie Leigh Fox, în lenjerie

”Am primit atât de multe comentarii de la pasageri - majoritatea bărbați,” a declarat Jodie, scrie Daily Mail. ”Când bărbații se urcă în autobuz, întotdeauna primesc aceeași reacție ce tinde să fie ”ești atât de frumoasă” sau ”n-am văzut niciodată o șoferiță de autobuz atât de frumoasă în viața mea”.”

Vezi cum arată ”cea mai frumoasă șoferiță de autobuz” în lenjerie în GALERIA FOTO

”Oamenii mi-au zis că sunt prea frumoasă să fiu șoferiță de autobuz, dar primesc niște complimente frumoase de la alte femei, care mă complimentează pentru unghii sau păr sau machiaj.”

Citește și: Diva a uitat să se uite în oglindă înainte de a ieși așa pe stradă. Ce accident vestimentar au surprins paparazzi la Irina Shayk

Potrivit lui Jodie, deși își iubește jobul, vârsta și aspectul său fac dificilă socializarea cu numeroși colegi.

”Nu prea sunt femei cu aceeași vârstă ca mine,” a continuat Jodie. ”M-am împrietenit cu unii oameni în garaj, dar de obicei doar îmi iau cartela și după plec pentru tura mea.”

În ciuda dificultăților jobului, Jodie a vrut să conducă autobuze de cțnd era mică și era fascinată să stea în fața mașinii.

”Întotdeauna stăteam în față lângă șofer și iubeam să conduc, așa că mi-am îndeplinit visul. Am trecut prin numeroase teste să ajung șofer. NU e atât de ușor pe cât cred oamenii. Trebuie să treci de un test în limba engleză, un test de mate și 5 module diferite înainte să ajungi la teorie.”

Citește și: Într-un costum de baie roșu ca focul, cu formele la vedere. Elizabeth Hurley a pus pe jar imaginația fanilor

Jodie Leigh Fox a pus bazele și unui cont de TikTok, în care le prezintă fanilor săi imagini din viața de zi cu zi și le arată cum e viața de șofer de autobuz.

Cuplul de nudiști care se fotografiază fără haine în toată lumea. De ce au ales stilul de viață neobișnuit... Ari Nagel are 78 de copii la 44 de ani. Cum arată bărbatul plătit în ”săruturi și îmbrățișări” pentru că lasă femeile în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x