Antena Căutare

Jodie Palmer i-a uluit pe părinții din curtea școlii. Ținuta tinerei a stârnit un val de nemulțumiri

O mamă a reușit să stârnească o adevărată controversă atunci când a apărut în curtea școlii, ca să-și ia copiii. Părinții din jur au fost uluiți de ținuta femeii și imaginile au apărut chiar și pe internet.

Jodie Palmer, selfie alături de cei trei copii și de partenerul său Galerie
Jodie Palmer i-a surprins pe ceilalți părinți de la școală cu modul în care a ales să se îmbrace | sursa foto: Profimedia

Jodie Palmer are 34 de ani, trei copii și este din Swindon, Marea Britanie. De curând, femeia a ajuns protagonista unui scandal de proporții, totul din cauza ținutei cu care și-a făcut apariția pe stradă.

Era o zi ca oricare alta atunci când britanica s-a uitat la ceas și și-a dat seama că a venit timpul să meargă să își ia copiii de la școală. Grăbită să nu întârzie și să îi lase pe cei mici să o aștepte prea mult, tânăra și-a luat un palton peste bluza și pantalonii cu care stătea în casă și a plecat.

O mamă i-a revoltat pe părinții din jur cu ținuta cu care a ales să apară în curtea școlii

Doar că, atunci când a ajuns în curtea școlii, părinții care erau deja prezenți acolo au fost extrem de intrigați de modul în care arăta femeia și mulți au pus-o imediat la zis cu fel și fel de critici și remarci acide.

Citește și: Ce iubită frumoasă are Victor Slav. Imaginile la care și mama prezentatorului TV a comentat

Jodie Palmer a dezvăluit că mulți au fost înfuriați de faptul că a îndrăznit să își facă apariția în pijamale și nimeni n-a mai ținut cont de faptul că paltonul acoperea mult din ținuta de casă a femeii. Unii au considerat că tânăra este prea leneșă chiar și să se îmbrace, în timp ce alții au jignit-o, etichetând-o ca fiind departe de ideea de femeie curată, harnică și gospodină.

În apărarea sa, britanica în vârstă de 34 de ani a spus că faptul că poartă uneori și pe stradă hainele cu care stă în casă nu este un lucru care o face o mamă rea.

Jodie Palmer, selfie alaturi de fiul sau cel mic

Jodie Palmer are trei copii și o viață extrem de agitată

Mai mult decât atât, ea nu se consideră vinovată, ci crede că mai degrabă cei care au criticat-o prea aspru ar trebui să se simtă rușinați de faptul că nu știu că, uneori, să fii mamă pentru trei copii nu este o sarcină ușoară și ai tendința să nu mai pui așa de mult preț pe cât de elegant sau aranjat ești atunci când ieși pe stradă.

Jodie Palmer are trei copii și două locuri de muncă. În seara de dinaintea izbucnirii scandalului cu ținuta sa, tânăra a stat trează lângă bebelușul său de un an. Obosită, nu a auzit alarma ceasului la timp și, din dorința de-a nu întârzia ceilalți copii la școală, a tras un palton pe ea și a plecat.

Citește și: Medicii i-au spus că va naște 7 copii, dar a avut o surpriză uriașă când a intrat în sala de nașteri: a adus 9 pe lume

„Pur și simplu nu am timp să mă aranjez, nu am timp pentru mine, dar nu mă deranjează deloc. Prioritatea mea sunt copiii mei, nu modul în care arăt pentru străini. De mine mă pot ocupa și mai târziu. Ei trebuie să fie spălați, îmbrăcați, prezentabili și hrăniți. Modul în care eu arăt e ultimul lucru la care mă gândesc, mai ales când trebuie să îi duc pe ei la școală”, a mai explicat femeia, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Povestea din spatele acestei incident i-a făcut pe mulți să dea dreptate mamei care crește trei copii și tânăra s-a bucurat apoi de un imens val de simpatie din partea celor care i-au lăudat dăruirea.

Un bebeluș prematur s-a născut având doar 600 de grame. Cum arată azi, deși puțini i-au dat șanse de supraviețuire... Jessy Bunny, adolescenta cu cel mai mare decolteu din Europa. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x