Căutare Live

Medicii i-au spus că va naște 7 copii, dar a avut o surpriză uriașă când a intrat în sala de nașteri: a adus 9 pe lume

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital după ce o ecografie a arătat că așteaptă șapte bebeluși. Marea surpriză a femeii a fost când medicii au anunțat-o, la scurt timp după ce a ajuns în sala de nașteri, că a devenit mama a nouă copii (nonupleți).

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani, a născut nonupleți

Shutterstock.com

Medicii îi spuseseră anterior că va deveni mama a șapte bebeluși pentru că nu au reușit să vadă doi dintre ei la scanare.

Halima Cisse a născut nouă copii prin cezariană

Haliima Cisse, din Mali, a captat atenția întregii lumi după ce a anunțat că a adus pe lume nouă bebeluși prin cezariană.

Pentru că sarcina era una specială, femeia a fost transportată, în martie, în Maroc pentru îngrijiri de specialitate.

Ea a stat două săptămâni la spitalul Point G înainte de a fi mutată, după intervenția președintelui din Mali.

În unitatea medicală din Maroc a și născut, devenind una dintre puținele mame care au reușit să poarte în pântec, în același timp, nouă suflete.

Citește și: Prințesa Eugenie, noi imagini cu bebelușul August și soțul Jack Brooksbanks. Cum arată nou născutul

”Nou-născuții (cinci fete și patru băieți) și mama lor sunt bine.”, a declarat Ministrul Sănătății din Mali, Fanta Siby.

Cum a rămas însărcinată femeia care a născut nonupleți

În prezent, nu este clar dacă sarcina s-a datorat tratamentului de fertilizare in vitro, care este una dintre cele mai frecvente cauze ale nașterilor multiple.

Citește și: Seria de portrete inedite cu Prințesa Charlotte. Fiica ducilor de Cambridge împlinește 6 ani| GALERIE FOTO

Primul set de nonupleți s-a născut în Sydney, în 1971, însă niciunul dintre copii nu a supraviețuit mai mult de o săptămână. În mod similar, într-un alt caz din Malaezia, toți cei nouă bebeluși au murit la scurt timp după naștere, conform The Mirror.

Cine este Geta Brătescu, românca celebrată astăzi pe prima pagină Google. Care este povestea ei... O tânără și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 45 de kilograme, dar mulți râd de ea. Care e motivul...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x