Antena Căutare

Karina Withers suferă de o boală de piele rară care îi face tenul să sângereze. Cum arată tânără de 29 ani

Karina Withers, o tânără în vârstă de 29 ani din Leeds, suferă de o boală de piele extrem de gravă, un tip de eczemă care îi afectează pielea de pe față și corp de foarte mulți ani.

colaj karina withers Galerie
Femeia în vârstă de 29 ani arată ca o femeie normală atunci când este machiată, dar sub stratul de make-up ascunde o boală de piele care o afectează încă din copilărie. | Profimedia

Karina Withers se luptă cu eczemele de piele încă din copilărie. Încă de pe atunci a primit ca principal tratament de la majoritatea medicilor care au consultat-o creme ce conțin steroizi foarte puternici.

Din nefericire, aceste crème funcționau doar o scurtă perioadă de timp, iar apoi iritațiile îi reapăreau pe piele. Atunci când a încetat să mai aplice alifiile cu steroizi, bloala de piele s-a agravat atât de tare încât Karina și-a dat demisia pentru că nu putea ieși din casă și nici nu se putea privi în oglindă, potrivit Daily Mail.

Karina se confruntă cu eczema încă din copilărie

Eczemele de piele acoperă majoritatea suprafeței corpului ei, în special picioarele, zona gâtului și brațele. Din cauza dependenței de steroizi, tânăra în vârstă de 29 de ani a devenit dependentă, iar tenul ei dezvoltase reacții și mai dure după ce oprea tratamentul cu steroizi.

În octombrie 2019, Karina a demisionat și a decis să se focuseze pe sănătatea ei, încercând să găsească o metodă prin care să se vindece, după ce mulți ani din viața ei a suferit cumplit, atât fizic, cât și emoțional, din cauza bolii de piele.

Citește și: O femeie a auzit un sunet ciudat în bibliotecă și când s-a apropiat a încremenit de spaimă. Ce se ascundea printre rafturi

În prezent, la doi ani după ce Karina a încercat mai multe tratamente, pielea ei încă supurează uneori, dezvoltă răni, iritații, roșeață și mâncărimi.

Pe când avea 19 ani, Karina era studentă în primul an de facultate și atunci eczemele ei au ajuns să se agraveze teribil. Din cauza felului în care arăta, Karina a fost diagnosticată cu depresie. Femeia dezvoltase o repulsie față de propria imagine atunci când se privea în oglindă.

În anul doi de facultate, Karina a refuzat să mai iasă din casă, stresându-se chiar și mai mult din cauza felului în care arăta tenul ei. Acest lucru făcea ca boala de piele să se agraveze chiar și mai tare.

Ce tratament bizar a pus în aplicare Karen

În 2017, boala ei de piele se agrava, făcând-o să își piardă complet încrederea de sine. Tratamentele recomandate de medici erau din ce în ce mai agresive, atât cu tenul ei, cât și cu organele ei interne. Multe dintre ele o predispuneau la dezvoltarea celulelor canceroase.

După ce a încercat mai multe metode de vindecare, precum terapia, terapia cu lumina, terapia cu hidrocortizon, Karina se simțea frustrată de faptul că nu observa nicio îmbunătățire a tenului.

Citește și: Ce a putut face o manajeră, atunci când credea că n-o vede nimeni. Camerele de supraveghere au filmat totul

În prezent, Karina abordează o nouă tactică numită terapia fără hidratare. Acest lucru înseamnă că ea face duș doar o dată pe săptămână, bea doar 1 litru de apă pe zi.

În mod ciudat, această terapie le dă voie pacienților să se scarpine în locurile cu eczema pentru că pielea se va putea vindeca mai repede și ar putea deveni mai puternică.

Totodată, Karina a mărturisit că a renunțat la machiaj, deși îi era dificil să iasă pe stradă fără să își acopere rănile de pe ten. Cu toate acestea, nu a mai dorit să dea explicații nimănui.

A vrut să curețe canalul de scurgere al căzii și ce a găsit a uimit internetul. Ce era masa uriașă, umedă și neagră... A mers la o plimbare în parc, dar ce a descoperit acolo ar putea să o îmbogățească. Ce a găsit Noreen Wredberg pe jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x