Antena Căutare

Ce a putut face o manajeră, atunci când credea că n-o vede nimeni. Camerele de supraveghere au filmat totul

Membrii unei familii au început să observe lucruri bizarre în casă, așa că au decis să instaleze camera de supraveghere în locuință. Când au privit imaginile, oamenii au descoperit ce „secret negru” ascundea menajera lor.

magine cu o menajera Galerie
O menajeră a recurs la un gest neașteptat | sursa foto: Shutterstock

Gozar Rose Magtanong, o filipineză în vârstă de 32 de ani, a fost angajată la casa unei familii din Singapore în calitate de menajeră. La început, totul părea cât se paote de normal, dar apoi au început să se petreacă lucruri bizare.

În căutarea unei explicații, membrii familiei au decis să monteze niște camere de filmat și, când au văzut înregistrările, aceștia au decis să ia măsuri imediate și au sunat la poliție.

O familie a montat camere de supraveghere și a descoperit ce lucru neașteptat făcea menajera, când era singură

Inițial, oamenii au angajat-o pe Gozar Rose Magtanon ca menajeră și au fost convinși de faptul că aceasta va face o treabă bună. Inițial, lucrurile păreau normale. Apoi, soția a început să observe faptul că i se termină sau chiar dispar creme în valoare de aproximativ 800 de dolari. Au fost zeci de astfel de incidente și, când răbdarea a ajuns la capăt, familia a decis să monteze camere de supraveghere.

Citește și: Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Nu mică a fost însă surpriza tuturor atunci când s-a descoperit ce făcea menajera atunci când era singură.

imagine cu o menajera

Menajera filipineză a făcut un gest complet neașteptat

Imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere au arătat faptul că femeia nu doar că a scuipat în vasul cu apă potabilă al familiei, dar și că a folosit apa din WC pentru a umple recipientul din care se serveau toți din casă. În mod evident, femeia a recurs la un asemenea gest în dorința sa de-a se răzbuna. Nu a durat mult și aceasta a fost arestată și s-a deschis un proces.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

Avocaţii femeii au susţinut că filipineza a fost supusă la rele tratamente. Potrivit acestora, tinerei i-a fost confiscat telefonul, dar a și fost prost hrănită şi că nu îi fusese plătit salariul timp de două luni. Supărată, Gozar Rose Magtanon a considerat de cuviință să se răzbune.

„În cazul în care aveţi nemulţumiri, aveţi la dispoziţie canale legitime (pentru comunicarea lor), dar nu este corect să procedaţi astfel”, i-a spus judectăru Ng Peng Hong acuzatei, potrivit celor de la sg.news.yahooo.com.

Cazul a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un bărbat și-a comandat nuggets de pui, dar când a deschis cutia a rămas fără cuvinte. Ce a găsit în interior, de fapt... Acoperământul Maicii Domnului, sărbătoare mare pentru creștini. Ce să faci pentru fericire și noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x