Prinţul Louis, asemănare uimitoare cu fratele mai mare, George. Mezinul lui William și a lui Kate a împlinit doi ani - FOTO

Al doilea fiu al ducilor de Cambridge, prinţul Louis, împlineşte joi 2 ani. Cu această ocazie, Palatul Kensington a publicat pe reţelele de socializare o serie de imagini.

Prințul Louis al Marii Britanii a aniversat doi ani

Profimedia Images

"Împărtăşim cu voi în avanpremieră lucrarea prinţului Louis", a transmis Palatul Kensington pe Instagram. "Suntem foarte fericiţi să împărtăşim cu voi aceste fotografii (...) realizate de ducesă în aprilie".

Fotografiile prinţului au fost făcute în grădinile palatului. Îmbrăcat într-o cămaşă cu carouri în albastru şi alb, el apare surâzător, cu mâinile murdare de acuarele care i-au folosit pentru a picta cu mâna.

Prinţul Louis, asemănare uimitoare cu fratele mai mare, George. Mezinul lui William și a lui Kate a împlinit doi ani - FOTO

*Foto: Profimedia Images

Prințul Louis este al treilea copil al cuplului regal William - Kate Middleton

Prinţul Louis a apărut la sfârşitul lunii martie, alături de fratele său George şi sora sa Charlotte, într-un videoclip în care au aplaudat personalul medical care se luptă cu pandemia de coronavirus.

Citește și: Prințul Charles, primele cuvinte în limba română! Mesaj emoționant de Paște pentru români

Filmul a avut un mare succes, fiind vizionat de 1,2 milioane de ori în zece ore de la publicare.

Prinţul Louis, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, are un frate, prinţul George, în vârstă de 6 ani, şi o soră, prinţesa Charlotte, de 4 ani.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri