Antena Căutare

Prințul Charles, primele cuvinte în limba română! Mesaj emoționant de Paște, pentru cei care au rămas în Marea Britanie: „Le suntem profund recunoscători”

Prieten al românilor, Prințul Charles a ținut să le adreseze un mesaj, cu ocazia Paștelui Ortodox. Acesta i-a elogiat pe cei care muncesc în Marea Britanie și și-a exprimat dorința de a se întoarce în România, după ce criza COVID-19 va lua sfârșit.

„Doamnelor şi Domnilor,

Acum, când românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, doresc să vă spun cât de mult mă gândesc la dumneavoastră într-unul din cele mai sfinte momente ale anului.

Ştiu că mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil în sistemul naţional de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte roluri cheie în această criză sanitară fără precedent.

Le suntem profund recunoscători, şi nu am suficiente cuvinte pentru eforturile lor remarcabile care sunt apreciate de noi toţi.

În ceea ce mă priveşte, abia aştept ca la un moment dat, în viitor, să revin în România, o ţară care are un loc atât de special în inima mea, dar şi să mă întâlnesc din nou cu membri ai comunităţii româneşti din Marea Britanie.

Până atunci, nu pot decât să vă doresc Paşte Fericit şi să vă spun că sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Hristos a Înviat!”, a fost mesajulu transmis de Prințul Charles.

Prințul Charles, depistat cu noul coronavirus

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa sa regală din Londra, a anunţat pe 25 martie că prinţul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă nu a precizat momentul în care fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a prezentat primele simptome ale bolii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moștenitorul tronului a lăudat cadrele medicale care se luptă „eroic” cu COVID-19 și de care s-a declarat „mândru”, dar și pe voluntari și pe toți cei care fac tot posibilul pentru a-i sprijini pe alții, în această perioadă „îngrozitoare”.

Un palat asirian descoperit sub ruinele unei moschei distruse de gruparea Stat Islamic în Mosul... În vremea coronavirusului, oamenii se căsătoresc online. Aceasta este țara în care totul a devenit legal: „Gata, nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x