Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”. Cum arăta înainte

Klara Lima a decis să se transforme într-o păpușă Barbie după o perioadă dificilă din viața ei. Pentru schimbarea notabilă, ea a cheltuit peste 1 milion de dolari.

Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari pentru a se transforma în păpușă Barbie

Instagram

Klara Lima e o femeie de afaceri din Miami, Statele Unite ale Americii, originară din Republica Cehă. Într-un mini-documentar Truly, ea a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului și cum o perioadă dificilă au dus-o până în punctul în care e acum.

Potrivit mini-documentarului, Klara estimează că a cheltuit peste 1 milion de dolari până acum pentru a se transforma într-o ”păpușă Barbie de Miami”.

”Cheltuiesc mulți bani pe modă și frumusețe,” a declarat Klara, ce se consideră o femeie de afaceri, designer și artistă. ”Acolo se duce majoritatea banilor mei, pentru că e pasiunea mea.”

Cum arăta Klara Lima înainte să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”

”Viața mea e lux. Am cheltuit peste 1 milion de dolari doar pe corpul meu,” a continuat ea. ”Am avut 3 operații la posterior, mi-am operat bustul de 4 ori.”

Citește și: Tara Jayne a cheltuit 100.000 de dolari pe operații să se transforme într-o ”păpușă Barbie de plastic”. Cum arăta înainte

Klara a vorbit deschis despre cea mai dificilă perioadă din viața ei și cum un accident tragic i-a schimbat complet prioritățile.

”Cheltuiesc mulți bani pe modă, pe frumusețe,” a declarat Klara. ”Iubesc asta, face parte din modul în care mă exprim.”

”Trăiesc acum cea mai bună viață, dar nu a fost întotdeauna așa,” a continuat ea. ”Am moștenit bani de la părinții mei. Un avion privat s-a prăbușit în Ucraina și toți oamenii de la bord au murit. E foarte periculos să dai mulți bani unei persoane tinere. Am pierdut controlul, voiam doar să mor.”

”Lupta mea cu tulburările de alimentație au început când eram mai tânără. Se luau de mine la școală pentru că eram mai plinuță,” a declarat Klara. ”Anorexia spune multe prostii creierului tău. Credeam că dacă sunt perfectă, oamenii mă vor iubi.”

Vezi cum arăta Klara înainte de transformare în următorul video:

”După tulburările de alimentație, m-am luptat și cu dependența mea de droguri. Acum 100% nu mai am de-a face cu ele, nici marijuana nu mai fumez, acum sunt o persoană fericită. Cred că am avut probleme cu dependența pentru că am simțit că nu am parte de dragoste.”

”Cred că a fost nevoie să trec prin asta pentru că mă ajută să îmi ating țelurile,” a continuat Klara, ce susține că nu are niciun regret. ”Tot ce am făcut m-a adus în punctul în care sunt acum. Sunt recunoscătoare.”

În video, Klara vorbește și despre soțul ei, Eugene, ce e un bucătar vedetă în Statele Unite ale Americii și despre cât de fericită e acum alături de el, după ce viața ei s-a redresat.

Citește și: Jennifer Pamplona a investit 500 mii de lire în operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Cum arată

”Sunt atât de recunoscătoare pentru problemele mele pentru că au creat puterea pe care o am azi. Și dacă cineva vrea viață fără probleme, acest lucru nu există. Azi sunt mai bună decât am fost vreodată. Toate lucrurile prin care am trecut m-au făcut ceea ce sunt acum.”

Ultimele știri