Antena Căutare

Jennifer Pamplona a investit 500 mii de lire în operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Cum arată

Jennifer Pamplona are 28 de ani și sute de intervenții chirurgicale, respectiv proceduri estetice. În ultimul deceniu, tânăra a trecut de atât de multe ori pragul esteticienilor încât își dorește să nu fi început niciodată.

colaj de imagini cu jennifer pamplona si kim kardashian Galerie
Jennifer Pamplona are 28 de ani și sute de intervenții chirurgicale, respectiv proceduri estetice | Profimediaimages.ro

De-a lungul timpului, Jennifer și-a scos patru coaste, a apelat la operații de augumentare a posteriorului și pieptului, dar și multe alte operații care au făcut-o să scoată din buzunar aproape jumătate de milion de lire sterline. Totul pentru a semăna cu idolul său, Kim Kardashian, una dintre cele mai bine plătite vedete.

Cum a început obsesia lui Jennifer pentru Kim Kardashian

Jennifer Pamplona avea 17 ani când a convins-o pe bunica ei să semneze un document care îi permitea să aibă o mărire de sâni și după aceea procesul ei de transformare nu a mai încetat.

Inspirată de faimoasele forme ale lui Kim Kardashian, modelul estimează că a chestuit peste 425.000 de lire sterline pentru schimbarea aspectului său.

Citește și: Justin Jedlica, "bărbatul Ken", surprins de paparazzi într-o seară obișnuită. Cum arată bărbatul după 700 operații

Printre cele mai îndrăznețe proceduri la care s-a supus se numără îndepărtarea a patru coaste, 10 intervenții pentru augumentarea poteriorului, trei implanturi mamare și două rinoplastii.

Acum, Jennifer are o talie de 55 cm și șolduri de 109 cm, dar regretă amarnic toate chinurile pe care le-a suferit în ultimul deceniu. Își dorește să nu fi început niciodată procesul de îmbunătățire și descurajează alte femei să-i urmeze greșelile.

”Toată viața mea am spus că vreau să fiu următorul Kim Kardashian. Acum show-ul lor se apropie de final, este timpul meu să strălucesc, să trec peste Kim. Obișnuiam să urmăresc ce făceau surorile Kardashian zi și noapte, Kim încă mă inspiră foarte mult și mi-a plăcut întotdeauna cum arată, inclusiv stilul ei.

Dar cred că există o mare problemă cu impactul lor, toată lumea vrea să arate ca ele, așa că acum toate femeile tinere arată la fel. Au aceeași față, nas și buze, dar nu le face mai fericite. Intervențiile chirurgicale sunt doar o parte din soluție, au nevoie și de ajutorul unui psiholog. Îmi pare rău pentru prima mea operație, nu am fost suficient de matură pentru a înțelege implicațiile intervenției.”, a spus ea pentru The Sun.

Unul dintre cele mai mari regrete ale lui Jennifer este că și-a injectat abuziv buzele. Are mai mult de 40 de proceduri realizate în ultimii 10 ani și susține că dacă nu va continua să le injecteze, va arăta ca ”o bătrână”.

Citește și: Jimmy Featherstone a cheltuit peste 14.000 de dolari pentru a arăta ca păpușa Ken. Cum arată după operațiile estetice

”Acum și-au pierdut elasticitatea, așa că dacă nu le augmentez arată ca niște buze ale unei persoane de 70 de ani. Nici măcar bunica mea nu are buzele la fel de încrețite ca mine. La fel este și cu botoxul, nu cred că mai funcționează pentru fața mea, pentru că l-am injectat de aproximativ 500 de ori în ultimul deceniu”, a mai spus ea.

Cu toate acestea, e mândră de rezultatele sale, pe care le poți vedea în GALERIA FOTO atașată.

Transformarea incredibilă a Beccăi Scheer, femeia care nu se putea urca pe cântar din cauza greutății. Cum arată acum... Adolescentul care a absolvit liceul și facultatea în aceeași săptămână.Cum arată Mike Wimmer, tânărul de o inteligență s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x