Antena Căutare

La 183 de kilograme, un bărbat a cucerit lumea modelingului. Este o adevărată stea internațională: "Suntem capabili de orice, dacă nu îi lăsăm pe alții să ne influențeze"

Deşi nu are tocmai dimensiunile care să îl recomandă pentru un job de model, Arcadio Del Valle a depăşit toate barierele în calea fericii lui. La 183 de kilograme, a învăţat să se iubească aşa cum este şi să le arate şi oamenilor acest lucru.

Deşi nu are tocmai dimensiunile care să îl recomandă pentru un job de model, Arcadio Del Valle a depăşit toate barierele în calea fericirii lui. La 183 de kilograme, a învăţat să se iubească aşa cum este şi să le arate şi oamenilor acest lucru.

Este o adevărată stea internaţională, în lumea modelingului, şi a reuşit să îşi îndeplinească visul din copilărie: defilează pe cele mai mari scene. A fost unul dintre cei mai populare modele masculine din New York, chiar dacă formele nu îl ajutau prea mult, în percepţia oamenilor.

"Suntem capabili să facem orice dacă ne luptăm și nu îi lăsăm pe alții să ne influențeze", a mărturisit Arcadio, înfăţişându-se în faţa oamenilor fix aşa cum arata în realitate, sperând că îi va încuraja să se accepte așa cum sunt.

Mulțumesc, mamă, de 8 martie. Cele mai frumoase melodii dedicate mamei... Testul mărului. Alege unul dintre cele patru mere și vei afla ce personalitate ai!...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x