Antena Căutare

La 183 de kilograme, un bărbat a cucerit lumea modelingului. Este o adevărată stea internațională: "Suntem capabili de orice, dacă nu îi lăsăm pe alții să ne influențeze"

Deşi nu are tocmai dimensiunile care să îl recomandă pentru un job de model, Arcadio Del Valle a depăşit toate barierele în calea fericii lui. La 183 de kilograme, a învăţat să se iubească aşa cum este şi să le arate şi oamenilor acest lucru.

Deşi nu are tocmai dimensiunile care să îl recomandă pentru un job de model, Arcadio Del Valle a depăşit toate barierele în calea fericirii lui. La 183 de kilograme, a învăţat să se iubească aşa cum este şi să le arate şi oamenilor acest lucru.

Este o adevărată stea internaţională, în lumea modelingului, şi a reuşit să îşi îndeplinească visul din copilărie: defilează pe cele mai mari scene. A fost unul dintre cei mai populare modele masculine din New York, chiar dacă formele nu îl ajutau prea mult, în percepţia oamenilor.

"Suntem capabili să facem orice dacă ne luptăm și nu îi lăsăm pe alții să ne influențeze", a mărturisit Arcadio, înfăţişându-se în faţa oamenilor fix aşa cum arata în realitate, sperând că îi va încuraja să se accepte așa cum sunt.

Mulțumesc, mamă, de 8 martie. Cele mai frumoase melodii dedicate mamei... Testul mărului. Alege unul dintre cele patru mere și vei afla ce personalitate ai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x