Antena Căutare

La ce folosește, de fapt, acest mic spațiu de pe interiorul portierei de la mașină. Mulți șoferi sunt uluiți să afle abia acum

Un videoclip care explică la ce folosește acest compartiment secret de pe portiera mașinii face înconjurul internetului. Tu știai de existența lui?

colaj foto potiera masina interior Galerie
La ce folosește, de fapt, acest mic spațiu de pe interiorul portierei de la mașină | Shutterstock & Capturi TikTok

O femeie a șocat internetul după ce a făcut o descoperire surprinzătoare în mașina surorii ei. Aceasta a filmat totul și a postat clip-ul pe TikTok, iar șoferii au rămas uluiți de ce au aflat. Imaginile surprinse de aceasta s-ai viralizat rapid și acum fac înconjurul internetului. Iată ce compartiment „secret” a găsit aceasta, dar și care este utilitatea lui!

La ce folosește, de fapt, compartimentul secret de pe portiera mașinii

Sarah Blackbourn, care este extrem de activă pe TikTok, a distribuit clipul video cu descrierea „Aceasta este mașina surorii mele care sună ca și cum ar avea apă în ea. Habar n-aveam”.

De când l-a încărcat pe rețeaua socială, video-ul s-a viralizat și până în prezent a strâns milioane de vizualizări, transmite newsweek.com. Clipul viral de 20 de secunde a fost distribuit ca răspuns la un videoclip încărcat de @abdelmedia, care care arată cum poți scoate lichidul din portiera mașinii.

Femeia pare că desface un dop de sub mânerul mașinii și imediat apa începe să curgă din acel orificiu. Șocată, aceasta a adăugat: „Cine mai știe că poți să faci asta?”

Unii utilizatori TikTok au fost convinși că videoclipul este o farsă și că, de fapt, nu ar trebui să scurgi apa din ușile mașinii tale. Cu toate acestea, Sarah a venit cu mai multe explicații într-o postare ulterioară.

„A fost real, această mașină nu are găuri de scurgere ca majoritatea. Așa că, trebuie să o golim, din când în când”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a răci mașina mai repede, pe timp de vară. Greșeala făcută de șoferi ce poate defecta aerul condiționat

Potrivit site-ului britanic Haynes, specializat în reparații și întreținere auto, se pare că apa se găsește în mod regulat în interiorul mașinii. Experții mai explică faptul că garniturile din cauciun din jurul ușii și pot fi uneori cauza scurgerilor atunci când plouă.

Site-ul web a adăugat că nu se pot face prea multe pentru a rezolva problema până când scurgerea este identificată.

„Așa că, odată ce ați găsit și ați reparat scurgerea, ștergeți apa cu o cârpă din microfibră sau o rolă de bucătărie. Când se usucă, fie utilizați un dezumidificator plugin, fie una dintre unitățile independente menite să prevină umezeala.

Alți oameni susțin că lăsă o tavă cu nisip pentru pisici în mașină. Poate dura ceva timp pentru a usca complet mașina, așa că ori de câte ori conduci mașina, pornește aerul condiționat sau căldura pentru a grăbi procesul.

Citește și: Ce înseamnă când îți apare în bordul mașinii acest semn cu linii ondulate. Trebuie să acționezi imediat

O femeie și-a cumpărat o casă și a vrut să renoveze, dar a descoperit sub tapetul vechi un bilet cu un mesaj neașteptat.... Cu ce culori să te îmbraci ca să fii mereu fericit. Un stilist a dezvăluit „secretul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x