La un an după ce și-a pierdut fiul într-un accident, tatăl îi poate auzi, din nou, inima bătând: „O părticică din copilul meu încă trăiește”

Un tată, în lacrimi, ținând la piept cadoul pe care l-a primit de la omul a cărei viață a fost salvată de...o moarte: „Inima fiului meu bate în pieptul acestui om. Simt că o părticică din copilul meu încă trăiește.”

La un an după ce și-a pierdut fiul într-un accident, tatăl îi poate auzi, din nou, inima bătând: „O părticică din copilul meu încă trăiește”

A izbucnit în lacrimi, în momentul în care și-a dat seama ce cadou primise. Momentul în care un bărbat, al cărui copil a murit într-un accident de mașină, aude, din nou, bătăile inimii fiului său face înconjurul lumii.

Dakota, fiul lui John Reed, avea 16 ani când a murit într-un accident de mașină, în anul 2019. Adolescentul stătea lângă șofer în momentul în care au fost izbiți frontal de un autoturism intrat pe contrasens.

Tatăl lui a decis ca medicii să închidă aparatele, singurele care-l țineau în viață, și să îi preleveze organele, în speranța că moartea fiului său să însemne o șansă la viață pentru alții.

Un copil de nouă ani așteaptă, de zile în șir, pe holurile spitalului. Nu știe că tatăl lui a murit, pe masa de operație: „Tati e bine? Când pot să îl văd?”

După mai bine de un an de la tragedie, părinții adolescentului au primit un colet misterios. Destinatarul era John Reed.

Înauntru, un urs de pluș și un bilet, de la cineva pe nume Robert:

„Aș fi vrut să îți pot oferi acest cadou în persoană, dar, în contextual actual, nu știu când ar fi fost posibil”, era scris pe bilet.

Ursulețul de pluș purta un tricou pe care scria „Cel mai bun tată din lume”. Când a apăsat butonul de pe lăbuța animalului de pluș, înregistrarea audio i-a adus lacrimi în ochi lui John: era sunetul bătăilor inimii pe care fiul său o donase.

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când vor fi executați: „Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei”

Momentul emoționant a fost filmat de soția lui John, care a publicat filmarea pe Facebook, explicând: „Domnul care a primit inima fiului nostru ne-a trimis un cadou minunat. Ce auziți pe fundal este inima lui Dakota, bătând în pieptul lui. Mulțumim!”

„Cât a fost internat în spital, nu am plecat de lângă fiul meu. Noaptea, îmi lipeam capul pe pieptul lui, doar ca să-i aud inima bătând. Mulțumesc Bob, datorită ție, simt că o părticică din fiul meu încă trăiește”, a spus John Reed.

Robert nu este singurul om din Virginia, SUA, care a fost ajutat de Dakota. Un fermier și un tânăr de 21 de ani au primit o nouă șansă la viață, datorită deciziei familiei Reed.

Ultimele știri