Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când vor fi executați: „Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei”

Au 19 și 21 de ani, sunt frați și așteaptă să fie executați. Povestea șocantă a ultimilor oameni condamnați la moarte, în Europa: „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a plaudat. Mai întâi unul, apoi încă unul, apoi toţi.”

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când vor fi executați

În orice clipă, viața lor ar putea lua sfârșit. Doi frați au fost condamnați la moarte în singura țară din Europa în care se mai aplică pedeapsa capitală. Mama și sora lor sunt disperate. Conform legii, ele nu vor ști niciodată când cei doi băieți, care au 19 și 21 de ani, vor fi împușcați și unde vor fi îngropați.

„Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei”

Acum cinci luni, o sală întreagă de judecată aplauda condamnarea la moarte a doi tineri.

„Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a plaudat. Mai întâi unul, apoi încă unul, apoi toţi. Pentru mine a fost ca şi cum viaţa mea ar fi fost supusă judecăţii”, a povestit Hanna, sora celor doi, pentru BBC.

Un copil de nouă ani așteaptă, de zile în șir, pe holurile spitalului. Nu știe că tatăl lui a murit, pe masa de operație: „Tati e bine? Când pot să îl văd?”

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când  vor fi executați: „Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei” Hanna, sora celor doi

Stanislav și Ilia Kostsew și-au omorât o fostă profesoară și apoi i-au dat foc casei, încercând, probabil, să își ascundă crima. Medicii legiști au descoperit peste o sută de plăgi înjunghiate pe corpul victimei.

Crima a șocat întreaga țară. Cu o lună înainte ca procesul să înceapă, președintele țării, Alexander Lukashenko, a vorbit despre acest caz.

„Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei. Au avut probleme înainte şi au fost pedepsiţi. Au ucis o profesoară pentru că a vrut să salveze nişte copii. Sora lor e nimic, e un element antisocial. Biata profesoară a încercat să salveze doi copii, iar ei au măcelărit-o”, a spus Lukashenko.

Credea că avea căsnicia perfectă, însă secretul cumplit al soțului ei a ieșit la iveală: „Bună, eu sunt cealaltă soție a lui. Mai are încă două”

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când  vor fi executați: „Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei”

Au jurat să se răzbune pe cea care i-a luat de lângă mama lor

Stanislav și Ilia au rămas orfani de tată când aveau doar doi ani, respectiv câteva luni. Mama lor, Natalia, s-a chinuit să își crească singură copiii.

Când băieții aveau 14 și 16 ani, au fost luați de acasă și duși într-un centru special, din cauza absenţelor de la şcoală şi a faptului că erau implicaţi în incidente cu violenţă. Cea care a sesizat autoritățile a fost una dintre profesoarele lor, cea care le-a devenit victimă.

Raportul final al autopsiei lui George Floyd îi dă fiori reci polițistului-criminal! Ce s-a descoperit în organismului bărbatului: Sănătatea criminalilor, în pericol

Potrivit BBC, după ce au ieșit din centrul pentru copii cu probleme, frații și-au jurat că se răzbuna pe femeia care i-a luat de lângă mama lor.

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când  vor fi executați: „Sunt gunoaie, nu există alt cuvânt pentru ei” Natalia, mama fraților condamnați la moarte

Cum vor fi executați

În prezent, Belarus este singura țară din Europa în care se mai aplică pedeapsa capitală. Din 1991, în Belarus au avut loc 400 de execuții.

Nicio ţară europeană, cu excepţia Belarusului, nu mai aplică pedeapsa capitală. Ea este în vigoare în Rusia, dar autorităţile de la Moscova au oprit execuţiile în 1996.

Cumplit! Ce se întâmplă acum cu fetița de 13 ani care susține că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani: „Sunt îngrozită”

În Belarus, execuţiile sunt aplicate prin împuşcare. Condamnaţii sunt legaţi la ochi, iar un singur om foloseşte pistolul. Familia nu va ști când va avea loc execuția și nici locul în care trupurile vor fi îngropate.

Recomandari