Antena Căutare

Laurențiu Reghecampf este executat silit după ce nu a plătit pensia alimentară fiului. Antrenorul are poprire pe conturi

Laurențiu Reghecampf este executat silit, după ce nu a achitat pensia alimentară fiului său. Conturile antrenorului sunt blocate, iar bunurile acestuia sunt deja înscrise în Registrul Național de Publicitate Mobiliara (RNPM).

Laurențiu Reghecampf este executat silit după ce nu a plătit pensia alimentară fiului. Antrenorul are poprire pe conturi
Executorii au trecut la executarea silită a lui Laurențiu Reghecampf. | Hepta/Instagram

Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a pierdut procesul deschis chiar de el și avocatul lui pentru stabilirea pensiei alimentare temporare, în condițiile în care el nu ar fi plătit sumele pentru băiețelul lui în cei 2 ani de când formează un cuplu cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf este executat silit, după ce nu a achitat pensia alimentară fiului său

Deoarece a cerut stabilirea unei pensii alimentare temporare până la finalizarea divorțului, iar judecătorii stabiliseră suma de 5000 euro, Reghecampf s a plâns acestora că nu deține aceste sume în prezent și a cerut o diminuare până la finalul procesului, urmând ulterior sa achite suma integrală!

Laurențiu Reghecampf a cerut stabilirea unei pensii alimentare temporare până la finalizarea divorțului, după ce judecătorii au luat decizia ca acesta să plătească suma de 5.000 de euro pentru fiul său. Antrenorul ar fi cerut, însă, o diminuare susținând că nu deține aceste sume în prezent. El ar fi subliniat că va achita suma integrală ulterior.

Având în vedere situația, judecătorii au stabilit un cuantum de 2.000 de euro, sumă pe care Reghecampf nu a reușit să o achite, drept care executorii au trecut la procedura standard. Potrivit Realitatea.net, Laurențiu Reghecampf este executat silit. Lucrurile antrenorului, pe care s-a pus poprire, sunt deja înscrise în Registrul Național de Publicitate Mobiliara (RNPM), la secțiunea ipoteci, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Ce ar fi avertizat-o Ionela Prodan pe Anamaria în legătură cu Reghecampf. Dezvăluirea făcută Toni Antohi, văduvul artistei

Aceeași sursă menționează și prezintă acte care arată că din lucrurile antrenorului nu s-au putut strânge câteva mii de euro și s-a recurs la popriri pe părțile sociale din firma și popriri pe cele două mașini pe care le avea cumpărate în perioada mariajului cu Anamaria Prodan.

Antrenorul are astăzi conturile blocate, iar ipotecile curg pe tot ce a rămas nevândut, notează Realitatea.net.

Citește și: Ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf și echipa pe care o antrenează în Azerbaidjan, după bătaia cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, noul lider al femeilor din România din Alianța Pentru Patrie a bătut palma pentru un festival de muzica populara, un tribut adus mamei sale, Ionela Prodan

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă tensionată la nivel familial, din cauza scandalului în care se află cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu se lasă învinsă indiferent de greutățile care îi apasă pe umeri. Acesta continuă cu aplomb dezvoltarea business-urilor sale și astăzi pune încă o cărămidă la succesul său profesional.

Anamaria Prodan, agentul FIFA care a făcut al doilea cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, a intrat în politică! Impresara și realizatoarea TV s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP), în cadrul căruia este noul lider al femeilor din România.

Deja a trecut la fapte și a bătut palma pentru un festival de muzica populară, asemenea celebrului festival “Floarea din Grădină”, unde tinerele talente ale țării noastre vor putea urca pe scenă, iar vocea lor va fi auzită peste tot în țară și în diaspora.

Potrivit impresarei, acest festival va purta numele mamei ei, celebra interpretă Ionela Prodan, care a apărat obiceiurile tradiționale ale românilor și a apărat și conservat așezământul cultural și patrimoniul cultural al românilor.

La acest festival, tinerii interpreți, care reprezintă toate județele țării, vor participa gratuit, iar cu premiile obținute vor putea merge mai departe pentru a-și realiza visul de a deveni interpreți de seama ai țării. Festivalul este sub patronajul alianței pentru patrie și va fi un tribut adus Ionelei Prodan, o mare voce a țării.

Citește și: Imagini de la parastasul-festin organizat în memoria Ionelei Prodan. De ce Anamaria Prodan a ales să poarte o ținută verde

O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet. Când a deschis coletul rămas mască. Ce a descoperit... Cum arată, de fapt, fața unei furnici. Mulți au spus că vor avea coșmaruri după ce au descoperit asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x