Antena Căutare

O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet. Când a deschis coletul rămas mască. Ce a descoperit

O femeie și-a comandat o rochie de mireasă pe internet. Când livratorul i-a adus coletul și a deschis cutia, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții. A pozat totul și a arătat ce a primit, în schimb.

colaj foto cu o rochie de mireasa si henel tran Galerie
Tânăra a pozat rochia de mireasă primită și a dezvăluit toată întâmplarea pe Facebook | facebook

Ca să economisească timp, bani și energie, o tânără a decis să își caute rochia de mireasă pe internet și chiar a găsit una pe placul ei. A comandat-o și a așteptat-o cu nerăbdare, dar atunci când i-a venit coletul, femeia a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. A pozat totul și a arătat dovezile pe internet, iar întâmplarea a devenit în scurt timp virală în toată lumea.

O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet, dar când a deschis coletul a făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut o tânără care a decis să economisească timp, bani și energie, cumpărându-și rochia de mireasă dintr-un magazin online. După numeroase căutări, femeie a găsit o rochie potrivită pentru dimensiunile și gusturile ei și, fiindcă prețul era pe placul ei, a decis să profite de ocazie și a comandat-o. Apoi, nerăbdătoare, a așteptat să vină livratorul cu pachetul. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a descoperit ce se afla în cutie, de fapt!

Citește și: Când a văzut ce a putut să-i facă tatăl chiar în ziua nunții, o mireasă a recurs la un gest neașteptat. Ce a urmat

Când a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a privit în oglindă, aceasta a crezut că nu vede bine. În locul ținutei superbe și elegante pe care o comandase, doamna cu pricina a primit ceva complet diferit. De la material și până la model sau croială, totul era diferit și nu în modul bun!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată de ceea ce a descoperit în coletul adus de curier, tânăra a pozat totul și a arătat dovezile pe Facebook. Ulterior, aceasta a contactat și magazinul online la care a făcut comanda, însă reprezentanții acestuia i-au explicat că este vorba despre unul și același produs. Pozele realizată de clientă arată, însă, cu totul altceva!

Așa cum era de așteptat, postarea de pe Facebook a tinerei a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: O mireasă i-a interzis mamei sale să mai vină la nuntă și a explicat motivul. Când au aflat adevărul, mulți i-au dat dreptate

„În urmă cu două săptămâni mi-a venit rochia de mireasă pe care o comandasem. Am fost foarte supărată atunci când am văzut ce am primit, așa că am trimis un email la respectivul magazin online, am anunțat că vreau să returnez produsul. Am făcut poze ca să le arăt că am primit cu totul altceva față de ce comandasem. Am primit astăzi răspuns de la firmă că mi-am pus rochia pe invers. Și aveau dreptate. Rochia mea chiar arăta superb după ce mi-am dat seama de greșeala făcută”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Întâmplarea i-a amuzat pe mulți și printre internauți au fost și unii care au ironizat-o pe viitoarea mireasă.

O mireasă a dispărut de la nuntă și a reapărut după 2 ore. Când au văzut-o, invitaților nu le-a venit să creadă. Ce s-a ... Laurențiu Reghecampf este executat silit după ce nu a plătit pensia alimentară fiului. Antrenorul are poprire pe conturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x