Antena Căutare

Leneah Morrison a slăbit 40 de kilograme în doar un an. Cum a reușit să ajungă de nerecunoscut și pentru apropiați

Leneah Morrison a povestit etapele prin care a trecut în ultimele 12 luni. Tânăra a reușit să slăbească 40 de kilograme și recunoaște că oamenii o tratează acum diferit, fiind mai slabă.

fata imbracata in negru pe un fundal roz
Leneah Morrison a povestit etapele prin care a trecut în ultimele 12 luni. Tânăra a reușit să slăbească 40 de kilograme și recunoaște că oamenii o tratează acum diferit, fiind mai slabă | Shutterstock.com

Vreme de 12 luni, ea s-a dedicat fabuloasei transformări: și-a schimbat dieta, a început să facă sport și a avut mai multă grijă de corpul ei. Asta după ce s-a săturat să fie evitată din cauza greutății sale.

Tânăra a povestit totul în cadrul unui videoclip pe care l-a postat pe TikTok. Aproape un milion de utilizatori au urmărit jurnalul video al frumoasei brunete, care a reușit să obțină corpul la care visa.

Cum arăta Leneah Morrison înainte să slăbească

”M-am săturat să fiu obeză. Așa că am renunțat”, recunoaște Leneah Morrison încă de la începutul materialului publicat pe rețeaua de socializare.

Citește și: O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival

În videoclipul ilustrat cu o serie de imagini înainte și după, fata spune că a slăbit cu ajutorul sportului, dar parcursul ei a fost unui greu. Se pare că metodele alese nu au fost unele blânde pentru că Leneah s-a confruntat și cu căderea în exces a părului.

Însă scopul ei a fost atins. A obținut formele la care visa și le-a dat peste nas celor care o criticau constant din cauza kilogramelor în plus.

Videoclipul publicat pe TikTok a strând o mulțime de comentarii, iar cineva s-a gândit să o întrebe cum este tratată de când s-a conformat standardelor de frumusețe impuse de societate.

”Oare oamenii te tratează diferit acum (sunt mai drăguți cu tine) după ce ai slăbit?”, a fost întrebarea, iar Leneah a confirmat că atitudinea celorlalți s-a schimbat după transformarea ei. Tânăra a mai spus că la început i se părea ciudat faptul că oamenii o priveau insistent, dar s-a obișnuit cu ideea.

Citește și: Dieta ketogenică. Ce este, care sunt beneficiile, contraindicațiile și ce trebuie să mâncăm

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a reușit Leneah Morrison să slăbeasc

Ea a dezvăluit că a reușit să scape de kilogramele în plus cu o dietă cu deficit de calorii - unde arzi mai multe calorii decât mănânci într-o zi - și cu ajutorul antrenamentelor regulate.

Citește și: A slăbit aproape 100 de kg pentru a se transforma într-o păpușă Barbie. Cum arată acum, după transformarea incredibilă

Eforturile ei i-a inspirat pe ceilalți internauți, întrucât o mulțime de oameni au lăudat transformarea ei.

"Mândră de tine. Sincer cel mai bun sentiment pe care l-am avut vreodată. Am avut 110 kg și acum am slăbit până la 89 kg, mai e puțin de făcut, dar este cel mai bun sentiment", a fost unul dintre comentariile primite.

O creatură marină bizară, numită Mola alexandrini, s-a prins în plasele pescarilor.Cum arată animalul gigant poreclit pe... Cary și Tim Patonai au avut parte de o surpriză mai mare decât se așteptau. Cum arată bebelușul lor, de 6,39 kg la naște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x