Antena Căutare

Leon Dănăilă, neurochirurgul care a vindecat 40.600 de oamenii: "Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună. Boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică."

Leon Dănăilă, 87 de ani, medic specialist neurochirurg la Spitalul "Gh. Marinescu" din București este recunoscut pentru inteligența lui superioară și pentru modestia cu care își trăiește viața.

Leon Dănăilă, neurochirurgul care a vindecat 40.600 de oamenii: "Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună. Boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică."
Leon Dănăilă, neurochirurgul care a vindecat 40.600 de oamenii

Acesta locuiește într-un apartament cu câteva camere care nici măcar nu-i aparține, banii luisunt dați pentru cercetare. Nu cere lefe bolnavilor, îi vindecă și îi poartă în gând.

Acesta a scăpat de la maorte 40.600 de bolnavi, iar de fiecare dată când vorbește despre munca lui îl aduce în discuție pe Dumnezeu a cărui putere a simțit-o mereu. Doctorul este de părere că un om se poate vindeca dacă are credință puternică și optimism.

Leon Dănăilă, sfântul de la bloc

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Fenomenele parapsihologice, autosugestia, sugestia, empatia sunt reale. S-a dovedit că acest creier are o putere foarte mare. Există oameni care au o putere aparte de a influența activitățile unei colectivități. Anumiți conducători, așa cum a fost Hitler, aveau o putere aparte de a hipnotiza masele, de aceea oamenii executau tot ce spunea. Puterea asta de a influența este reală, creierul are niște unde care pot influența.

De exemplu, descântecele, care au o bază reală, funcționează în acest fel. Și preoții au această putere de a influența. De aceea, dacă preotul îi citește unui bolnav, sistemul imunitar al acestuia devine mai puternic, el se simte bine. Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună, el rezistă mai bine la boală pentru că boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori”, spune prof. Leon Dănăilă.

De neimaginat! Mama a renunțat la ea, iar tatăl a lăsat-o sub un gard. Ce s-a întâmplat cu Daria?... 17 martie de-a lungul istoriei românești-în 1866 a început să funcționeze Banca României, iar în 1941 s-a stins marele N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x