Antena Căutare

Localnicii au descoperit că apele unui râu s-au făcut nefiresc de albastre. Ce descoperire neașteptată au făcut

Locuitorii unei localități au trecut prin momente de panică atunci când au descoperit că apa unui râu din apropiere a devenit nefiresc de albastră. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu un barbat intr-o padure, in timp ce studiaza natura
Imaginile cu râul au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Recent, pe internet au început să circule imagini în care se poate observa cum apa unui rău a devenit de un albastru neobișnuit. Uimiți de ceea ce văd, localnicii au pozat totul și au încercat să își dea seama ce s-a întâmplat, de fapt. Ceea ce au descoperit i-a uimit din plin.

Locuitorii unei localități s-au panicat atunci când au văzut că apele unui râu au devenit neobișnuit de albastre. Ce descoperire neașteptată au făcut

Strania întâmplare s-a petrecut în luna aprilie în Coalville, un oraș în comitatul Leicestershire din Marea Britanie. Era o zi ca oricare alta atunci când Steph Bickerton a primit de la fiica sa, Lucie, niște fotografii în care se vede cum apa râului Sence nu mai este incoloră, ci de un albastru nefiresc de intens.

Citește și: Credeau că au dat peste o creatură bizară, însă au făcut descoperit un nou animal marin. Ce este creatura cu 24 de ochi

Inițial, când a primit pozele pe telefon de la fiica lui de 11 ani, omul a crezut că aceasta se ține de farse. Touși, mama copilei a vrut să se convingă, așa că s-a dus la râul cu pricina și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit râul nefiresc de albastru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Noi locuim în apropiere și am mers cu fiica mea ca să văd ce se întâmplă. Râul avea apa albstră, exact așa cum văzusem în fotografii”, a mărturisit doamna Bickerton, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un cuplu se plimba liniștit pe plajă, când a văzut ceva ciudat. Când s-a apropiat, a găsit ceva ce semăna cu un șir „de creieri”

Un alt detaliu observat imediat de locuitori a fost acela că nivelul apelor era mult mai ridicat decât în mod obișnuit. Mulți dintre locuitorii care au făcut această descoperire au publicat imaginile pe Facebook și au încercat să își dea seama ce s-a întâmplat, de fapt.

Unii dintre internauți au sugerat faptul că apa ar fi fost tratată cu soluție împotriva algelor. Ulterior, un oficial de la o organizație de mediu a explicat faptul că în râu s-a aruncat un colorant special folosit pentru a determina fluxul apei și pentru a determina posibilele scurgeri prin conduce sau alte instalații. Acesta a dezvăluit că respectivul colorant este inofensiv și va dispărea de la sine. Totuși, imaginile ajunse pe internet cu râul cu ape neobișnuit de albastre au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Imagini surprinzătoare cu Popa Elena Luminița. Femeia se pupă pe gură cu un alt tiktoker, de față cu soțul său | VIDEO... El e copilul care s-a născut cu o „carapace” pe spate și pe care părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x