Antena Căutare

Un cuplu se plimba liniștit pe plajă, când a văzut ceva ciudat. Când s-a apropiat, a găsit ceva ce semăna cu un șir „de creieri”

Un cuplu își plimba liniștit câinii pe o plajă, când au descoperit ceva neobișnuit.

plaja din Anglesey, Țara Galilor Galerie
Un cuplu se plimba liniștit pe plajă, când a văzut ceva ciudat. Când s-a apropiat, a găsit ceva ce semăna cu un șir „de creieri” | Profimedia

În timp ce ambii se plimbau pe o plajă de pe insula Anglesey, din Țara Galilor, au găsit ceva ce semăna cu un lung șir de creieri, rămânând uluiți.

Citește și: O adolescentă de 16 ani avea dureri de stomac și părinții au dus-o la spital. Medicii au operat-o de urgență. Ce au descoperit

Creatura bizară apărută pe o plajă. Ce au descoperit doi soți când s-au apropiat

Este cea mai recentă întâmplare bizară, ce pare desprinsă dintr-un film SF. Cuplul a observat ceva ce semăna cu un lung șir de creieri albi, ce stătea pe o plajă din Anglesey, Țara Galilor, scrie Mirror.co.uk.

Cei doi au făcut o poză și au postat-o pe rețelele sociale, unde internauții au reacționat. Majoritatea dintre ei au povestit faptul că sunt doar niște forme făcute din spuma de mare și că nu e nicio îngrijorare.

Alții susțin că ar fi de fapt melci de mare, fără cochilie, care trăiesc pe fundul mării și depun până la 2000 de ouă, iar odată eclozate, cojile goale revin adesea la țărm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

Cu o altă ocazie, pe plajele din UK au apărut și alte „creaturi dubioase”, cum ar fi o specie de crustacee care au apărut pe țărmurile din zona Pembrokeshire, anul trecut.

Considerate o delicatesă în unele țări europene, tentaculele lor lungi, roz, asemănătoare viermilor, probabil păreau mai mult „înfricoșătoare” decât gustoase pentru cei mai mulți dintre oameni.

Marilyn Inglis, în vârstă de 72 de ani, a dat peste animalul „asemănător extratereștrilor” în timpul unei plimbări, anul trecut, și de atunci a remarcat asemănarea izbitoare cu o altă creatură fotografiată de-a lungul coastei ținutului Dorset, în decembrie, notează publicația britanică.

Citește și: El este bărbatul care se consideră cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte ca tot corpul să îi fie acoperit de cerneală

Ambele animale aveau un cap translucid, asemănător cu cel al unei meduze, și cel puțin două aripioare de dimensiuni diferite, cu o coadă lungă.

Fiecare dintre ele era de culoare gri închis.

„Nu vezi prea multe lucruri de genul asta, am stat acolo, uitându-mă la el o vreme. Părea ca un extraterestru. Am arătat pozele multor oameni, dar nimeni nu părea să știe ce ar putea fi”, a transmis femeia pentru presa locală.

Cum arată prima prezentatoare TV “artificială”. Femeia este construită de inteligența artificială. Cum se mișcă și vorbe... Femeia care spune că nu-și poate găsi iubit din cauza înălțimii sale. Cât de înaltă este și cum reacționează bărbații câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x