Antena Căutare

Locuitorii unui sat AU DISPĂRUT fără urmă! Unul dintre cele mai mari MISTERE ale LUMII nu a fost încă ELUCIDAT! Povestea este ÎNFIORĂTOARE!

Toți cei 1254 de locuitori ai unui sat au dispărut fără urmă, iar urmele ce au rămas la locul cu pricina sunt de-a dreptul terifiante.

Toți cei 1254 de locuitori ai unui sat au dispărut fără urmă, iar urmele ce au rămas la locul cu pricina sunt de-a dreptul terifiante.

Incidentul s-a produs într-o regiune din nordul Canadei, în urmă cu mai mult timp. Nici până astăzi nu s-a descoperit cauza. Venit să cumpere blănuri de la eschimoși, un bărbat a găsit satul gol, deși locuințele aveau hrană și focul încă mai ardea în unele locuri.

Câinii de pază totuși muriseră de foame, iar cimitirul din zonă a fost profanat, cadavrele dispărând cu desăvârșire. Deși a fost pornită o anchetă în acest sens, nici până astăzi nu s-a descoperit cauza dispariției acestei populații.

O, Doamne, cât de sexy este la 61 de ani! Femeia asta arată absolut SENZAŢIONAL! Secretul ei? Bărbaţii…TINERI!... „Ce se întâmplă cu Soarele”? NASA a descoperit ceva NEAȘTEPTAT. Pericolul ar putea să lovească ORICÂND!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x