Antena Căutare

O, Doamne, cât de sexy este la 61 de ani! Femeia asta arată absolut SENZAŢIONAL! Secretul ei? Bărbaţii…TINERI!

La 61 de ani, Laila Gledhill a impresionat oameni din toate colţurile lumii, deoarece arată senzaţional. Graţie formelor apetisante, ea ar putea fi uşor confundată cu o femeie de 40 de ani.

La 61 de ani, Laila Gledhill a impresionat oameni din toate colţurile lumii, deoarece arată senzaţional. Graţie formelor apetisante, ea ar putea fi uşor confundată cu o femeie de 40 de ani.

Laila Gledhill, o britanică de 61 de ani, a devenit cunoscută pe tot mapamondul, după ce a mărturisit că reuşeşte să se menţină în formă datorită relaţiilor pe care le are cu bărbaţi mult mai tineri faţă de ea.

Potrivit Daily Mail, atunci când avea 41 de ani, ea s-a căsătorit cu un bărbat de 21 de ani. De asemena, la vârsta de 55 de ani, a fost logodită cu un tip de 28 de ani.

"Simt că trupul meu s-a conservat atât de bine în timp, datorită modului în care s-au comportat foştii mei iubiţi. Din experienţă vă spun că bărbaţii tineri mi-au oferit respect şi au găsit compania mea mult mai atractivă. De asmenea, sexul a fost mult mai bun", a mărturisit aceasta.

Înainte ca aceasta să-şi propună să aibă relaţii numai cu bărbaţi tineri, Gledhill a trăit o decepţie. Căsătorită cu Marcus, dragostea vieţii ei, la 27 de ani, a fost părăsită mai târziu, din cauză că acesta se îndrăgostise de o femeie mai tânără.

FOTO: Doctorii s-au îngrozit când au văzut ce se află în GÂTUL unui bărbat! L-au operat de urgență! ”În câteva de minute... Locuitorii unui sat AU DISPĂRUT fără urmă! Unul dintre cele mai mari MISTERE ale LUMII nu a fost încă ELUCIDAT! Povestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x