Antena Căutare

Loialitate până dincolo de moarte! Această pisică doarme pe mormântul stăpânei sale. O plânge și refuză să plece

Când ne gândim la pisici, este destul de greu de crezut ca un astfel de animal poate fi devotat şi loial stăpânului. Însă această poveste este cât se poate de reală.

Când ne gândim la pisici, este destul de greu de crezut ca un astfel de animal poate fi devotat şi loial stăpânului. Însă această poveste este cât se poate de reală.

Keli Keningau Payitno, o femeie din Indonesia care trecea printr-un cimitir, a dat peste o psicuță care stătea pe un mormânt, cu inscripţia "mama Kundari". A încercat să o adopte, însă animalul nu a vrut să se mişte, nu a dorit sub nicio formă să plece.

Keli a continuat să o urmărească, dorind să afle ce o leagă atât de tare de acel loc. Până la urmă, aceasta şi-a dat seama că pisica se despărţea de acel mormânt doar pentru a merge să mănânce, în casa familiei Kundari. Nepoţii femeii decedate aveau grijă de animal.

Atunci a înţeles că animalul, devotat stăpânei sale, dorea să îi ţină companie pentru totdeauna, inclusiv după moarte.

Nu doar pentru distracție! Acesta este adevăratul motiv pentru care orice calculator are aceste jocuri! Sigur nu știai a... Povestea acestui câine a emoționat milioane de oameni. „Când l-am găsit, nici nu știam ce e, o creatură plină de răni ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x